Jump to content

filip030682

Registrovani Član
  • Posts

    379
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

filip030682 last won the day on October 3 2020

filip030682 had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Makedonija/Kumanovo

filip030682's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

124

Reputation

  1. Taj najlon nit sam video nekad nit mogu da komentiram bilo sta.Oko ono zahtevno pecanje verovatno imamo samo razlicitu definiciju sta zapravo to znaci,verovatno gde ja pecam sa 0.35 kad bi namotao 0.26 neki saran od 4-5kg bi pokidao to kao od sale.
  2. Kakvo je to zahtevno pecanje u granje i kamenje a peca se na 0.26.....meni malo cudno
  3. Neznam dali ovaj Berkley big game je isti kako onaj sto se prodaje u Ameriku,ali ako je kvalitet isti veoma dobar najlon.
  4. Ima tu mnogo sta da se prica,reci konkretno sta te zanima.Pravila pecanja,fond ribe ili nesto trece. Najbolje informacija znaju bas oni koi su u svadji sa savezom,oni su stvorili jezero.
  5. Nisi ti prijatelju nikad razvlacio ili bar nisi na nacin kako kazes,kad razvlacis preko popustene kocnice verovarno bi se najlon toliko uvrteo da moras da ga bacis vec posle jedno pecanje :(
  6. Mislim da mu je to kao fabricka mana,uvrce se samo od sebe bez razlike kako motas.Uzeo sam pre 2 god onaj crveni i primetijo ovo sto pricas.
  7. Ako te nezajebe prijatelj niko nece.....ta masinica je dobra ali je daleko od masinice za pecanje sarana.Sve druge okume su bolje za sarana od te masinice....
  8. U okumu imas mnogo manje plastike nego u duplo skuplje daiwa i shimano
  9. U jedan post pises da si nov i da neznas i odma dole popio si sve znanje ovog foruma znas sve.
  10. Aj sad razmisli sta si rekao.govedo celu tu vodu popije i tako svaki dan znaci to ti je doza za konstantan unos u organizam.U boilu stavis toliko i toliko i bacis je u vodu,pa voda opere skoro sve sto si stavijo u nutra,tako da kad je pojede ne ostane ali bas nista u nutra. A i svrha aminokiselina je da ga privuce a ne da ga hrani.
  11. filip030682

    Soja Brasno

    Aj da iskoristim temu.... Jel neko od vas koristijo soju za stocnu hranu nije brasno vec malo krupnije mora da se samelje.U deklaracii pise da ima 35% proteina,cena je oko 0.5 evra.
  12. Ko ti je reko da heljdino brasno ima 70% proteina ???? Valjda se zez heljdino brasno sadrzi 3,4 grama masti, 71,5 grama ugljenohidrata i 13,2 grama proteina u 100 grama. Ili bar tako pise na kesu od brasno koje imam kuci.....
  13. Pitam samo onako vi sto ste videli uzivo najbolje znate deluje kako da se neotvara dovoljno.
  14. Vrata kako vidim se ne otvara do kraj,kako ce da kipa vece boile????
×
×
  • Create New...