Jump to content

kvazipecaros

Registrovani Član
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kvazipecaros

  1. Hvala ti Kristijane. Super si pomogao. Mislio sam da ubacim grane sa sve grancicama ali nisam razmisljao o kidanju prilikom izvlacenja uopste. Ubacicu samo deblje grane ili trupce bez dodatnih grancica. A to sa plasticnom cevkom ti je odlicna ideja. Naravno sve sam i planirao da usidrim kamenjem ili betonom, ali cu probati i da ih zakucam ako mogu. Izmericu dubinu na tom mestu, mada cenim da ce biti negde oko 3 metra plus vodostaj. Trenutno je opao. A tu je i prelaz iz plitkog u dublje. Jedino sto nema mesanja dve struje, ali sta ces. Hvala jos jednom. Pozdrav
  2. Zdravo svima. Imam vikendicu na Dunavu ali je situacija za pecanje poprilicno losa. Imamo splav koji izlazi nekih 10-15 metara od obale u zavisnosti od vodostaja. Dubina je oko 3-4 metra. Planiram da malo modifikujem teren nizvodno i uzvodno od splava nekih 20ak metara posto je trenutno poprilicno cisto. Mislio sam da u vodu zabodem 2-3 balvana ili nekakve grane da mi sluze ujedno kao prepreka ali i kao marker. A iza njih da stavim neki krs, tipa kamenje i grane. To mesto bi hranio redovno. Da li neko ima neke savete? Cuo sam da bi takve prepreke trebalo staviti na mestu gde naglo pocinje dubina, tojest na granici starog i novog korita. Sa jedne strane na obali blizu planiranog mesta ima nekog drveca, a sa druge strane ima trske. Da li su te dve lokacije ok? Sta bi jos mogli da preporucite? Pozdrav.
  3. Zdravo svima. Nov sam ovde kao i u pecanju sarana. Uglavnom pecam na Adi Safari, ali imam vikendicu na Dunavu (Ritopek) i tamo planiram da napravim neku vrstu stanista ili nekakvog zaklona da bi mogao da pecam. Trenutno je situacija jako losa. Hteo bi samo da pitam sta je to prekrupa? Vidim da je neko vec pitao i da se radi o krupno mlevenom kukuruzu. Jel to palenta? Da li se kupuje gotova ili mora da se melje kukuruz? Pozdrav.
×
×
  • Create New...