Jump to content

bokigm

Registrovani Član
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bokigm

  1. Izumitelj se zove Thomas Duncan-Dunlop, ince pobednik proslogodisnjeg WCC-a. 301XBbTD34E&NR=1
  2. Nabavio sam je ali na zalost jos uvek je nisam testirao na vodi.Sto se tice kvaliteta materijala i izrade, na prvi pogled deluje odlicno.Sistem za montiranje nastavaka je preuzet od korde, ali za razliku od skyridera, kod fox-a je ocajno resen.Treba vam vecnost da nastavke (koji su debeli i nefleksibilni- ne mogu se savijati pri punjenju) montirate na telo rakete.A kad u tome konacno i uspete to nkako nije kraj problema.Na svakom od tri nastavka postoje po dva granicnika, donji- na kraju nastavka i 3-4 mm udaljen gornji granicnik koji sluzi da fiksira nastavke u lezista na telu rakete.E taj gornji granicnik je siri od lezista i jako ga je tesko (citaj nemoguce) provuci.Onda vam ostaje ili da gornji granicnik malo stanjite ili da lezista prosirite. Ma koliko daleko i precizno da leti, nije vredna ovolike zajebancije.Zato, moj savet za nabavku ove rakete je :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
  3. Jesam dobro procitao, pa zto i pitam.Technium i ja koristim i on ima svojih prednosti,ali daleko zabacivanje svakako nije jedna od njih (cak ni kod tanjih najlona).Za tako nesto Soft Steel je naprevazidjen.Ovo ne pricam na osnovu kataloskih specifikacija vec sam pre neku godinu bio u prilici da ih sve uporedo istestiram -Technium, Infinity Duo,Sensor Clear, i Soft Steel -debljine 0,27 i 0,28.Soft steel ide ubedljivo najdalje. :snooty:
  4. Samo jedno pitanje, zasto technium za dalje zabacaje?
  5. Ne znam gde se prave AKN, ali to sigurno nije Engleska, jer da jeste ne bi propustili na daiwasports-u da to napisu (za infinity i whisker bar pise made in uk).Sto se ostalog u Fishermansu tice - katastrofa.Roba im je stara po nekoliko godina, pa nije cudno to sto ti se desilo sa najlonom.Ja sam slicno prosao sa sbs dipom i aromama, pa sam to posle jedva zamenio.I kad vec pricamo o Fishermansu treba videti onaj u Zagrebu.Sve sto imaju je NOVO, a o poredjenju u snabdevenosti nemoze biti ni reci.Tamo imaju veliki izbor foxa, korde, mainline, shimana , daiwe(imaju sve 4 basie).... No, odlutasmo daleko od posta, pa evo moje vidjenje stvari ako covek nije vec kupio masinice.Ako mozes da nadjes, moj savet ti je da uzmes ultegre xta ili polovne aero techniume xta.
  6. Mali dodatak i ispravka, masinica se radi u 4 velicine i najveca je teska 560 gr (3 manje 555 gr), a u Americi kosta nesto preko 400 USD.Jednim obrtom rucice namotava 93 cm.Rucica se usrafljuje direktno u pogonski zupcanik, telo je izradjeno od aluminijuma, a rotor od CI4 karbona.
  7. Vidim duze po broju komentara na oba posta da je ovo interesantno samo tebi i meni.
  8. Sta reci... http://s2.postimage.org/T4sQJ.jpg http://s2.postimage.org/T4vkS.jpg http://s2.postimage.org/T4xQ0.jpg
  9. Da li je neko koristio ovaj sistem i kako se pokazao? http://s2.postimage.org/6MF0J.jpg
  10. E TAKO SE TO RADI!!!!BRAVO MOMCI !!!!! OVO JE PRAVA REPREZENTACIJA !!!!! TAKMICARI ,SELEKTOR , LOGISTIKA SVI SU RADILI KAO JEDAN !!! S R B I J A !!!!!!!!!!!!!! :romance-grouphug:
×
×
  • Create New...