Jump to content

sokol022RU

Registrovani Član
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sokol022RU

  1. Basiana se jos jednom pokazala kao teska voda za pecanje ,o mestima kao favorizovanim ni govora o kolicini ulova -uvek nepoznato varira od takmicenja do takmicenja na proslom i predproslom takmicenju izvadjeno 1400/1500 kg na predhodnom 700 a sada opet nesto malo manje ulovljene rive .Na jednom takmicenju radila veli9ka riba dosta uhvaceno rive preko 10 kg a sad tek nekoliko ,sve u svemu sigurno jedna od naj nepredvidljivijih voda za pecanje Sarana.Sto se tice tehnike pecanja ista prica jedno takmicenje riba radi preko na drugoj obali jedno tamicenje na pola a opet sledece riba radi na blizu prosto neverovatno ,zato ova voda nosi toliko cari sto se tice samog takmicenja.Svi ucesnicima a cestitke na pecanju po ovako teskom vremenu a pobednicima :clap: :clap: :clap: :clap:
  2. Vrlo bitna stvar da se o takmicenju vec prica sto kaze nas narod neka me pominju pa makar me i pljuvali.Ko ne zeli da se kocka nemojte da SABOTIRA ,cela zemlja nam je puna SABOTERA ovde nam netrebaju.Pohvale Prdo za organizaciju nadam se da ce moji skupiti hrabrosti i para da se takmicimo, ako se to desi mi smo tu.

    Sto se tice vode idealna , riba je raznovrsne kilaze tako da ce biti do samog kraja neizvesno.SRETNO

  3. Evo jos jednog dokaza da na BASIANI nema favorizovanih mesta u pet kola 2 puta je bio prvi 1

    dva puta je prva bila 3

    jednom je prva bila 6 gde su pecali RED DEVILI i imali duplo vise ribe od drugoplasiranog

    sto se tice mesta na samom kraju jezera rade i ona eto dokaza vec dva kola rade extra

    Znaci sve zavisi od takmicara

  4. Ovaj klip je pokazao samo koliko je nezahvalno prognozirati velicinu ribe koja je jos u vodi .Pa setite se svi koliko smo puta dok je jos riba bila na udici govorilili kako je imala 10 kg a kada je izvadimo jbg kalirala..Pa kod nas u Rumi je bilo nekada popularno da se uhvati riba od 4 kg a kada se krene kuci ma nestigne se ni do brane ona vec naraste na 7-8 a zamislite kolika bude kada sarandzija stigne k :dance: uci
  5. Sve cestitke ekipi RED-DEVIL koja je otpecala fenomenalno taman toliko da pokaze da na BASIANI ima ribe mnogo vise nego sto rezultati pokazuju.Steta sto im je otpalo mnogo ribe *po informaciji koju sam dobio neih 30-tak kom* to samo znaci da bi momci napravili rusvaj. :clap: :clap: :clap:
×
×
  • Create New...