Jump to content

sokol022RU

Registrovani Član
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

sokol022RU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Basiana se jos jednom pokazala kao teska voda za pecanje ,o mestima kao favorizovanim ni govora o kolicini ulova -uvek nepoznato varira od takmicenja do takmicenja na proslom i predproslom takmicenju izvadjeno 1400/1500 kg na predhodnom 700 a sada opet nesto malo manje ulovljene rive .Na jednom takmicenju radila veli9ka riba dosta uhvaceno rive preko 10 kg a sad tek nekoliko ,sve u svemu sigurno jedna od naj nepredvidljivijih voda za pecanje Sarana.Sto se tice tehnike pecanja ista prica jedno takmicenje riba radi preko na drugoj obali jedno tamicenje na pola a opet sledece riba radi na blizu prosto neverovatno ,zato ova voda nosi toliko cari sto se tice samog takmicenja.Svi ucesnicima a cestitke na pecanju po ovako teskom vremenu a pobednicima :clap: :clap: :clap: :clap:
  2. Etoga i MAki na pobednickom postolju
  3. Vrlo bitna stvar da se o takmicenju vec prica sto kaze nas narod neka me pominju pa makar me i pljuvali.Ko ne zeli da se kocka nemojte da SABOTIRA ,cela zemlja nam je puna SABOTERA ovde nam netrebaju.Pohvale Prdo za organizaciju nadam se da ce moji skupiti hrabrosti i para da se takmicimo, ako se to desi mi smo tu. Sto se tice vode idealna , riba je raznovrsne kilaze tako da ce biti do samog kraja neizvesno.SRETNO
  4. Evo jos jednog dokaza da na BASIANI nema favorizovanih mesta u pet kola 2 puta je bio prvi 1 dva puta je prva bila 3 jednom je prva bila 6 gde su pecali RED DEVILI i imali duplo vise ribe od drugoplasiranog sto se tice mesta na samom kraju jezera rade i ona eto dokaza vec dva kola rade extra Znaci sve zavisi od takmicara
  5. mALA NAPOMENA NEKE OD EKIPA SU MORALE DA NAPUSTE TAKMICENJE TAKO DA JE POSLEDNJIH 6-7 SATI PECALO 7 EKIPA .VEROVATNO BI I ULOV BIO MNOGO VECI. CESTITKE SVIM UCESNICIMA I DO SLEDECEG PECANJA BISTRO
  6. kONACNA LISTA IZGLEDA OVAKO IZVINITE NA KASNJENJU http://s4.postimage.org/R4uOi.jpg
  7. http://s2.postimage.org/AUH30.jpg POSLE 44 SATA
  8. Pa lepo su ljudi objasnili 60 % od uplate koja ce iznositi nezna se koliko pa tako ce i nagrada izxnositi 60 % od toga cist racun duga ljubav. :think:
  9. 120 EURA sta reci prava sitnica kad podelim na nas 4 dok pozajmim od keve bez kamate skoro nista.A sto je sada 120 eura u cemu je razlika u odnosu na prosli put . ZATO STO SE PECA 72 SATA ili nesto drugo.Mislio sam da dodjem al gde da nadjem jos tih 20 jura :snooty:
  10. Ovaj klip je pokazao samo koliko je nezahvalno prognozirati velicinu ribe koja je jos u vodi .Pa setite se svi koliko smo puta dok je jos riba bila na udici govorilili kako je imala 10 kg a kada je izvadimo jbg kalirala..Pa kod nas u Rumi je bilo nekada popularno da se uhvati riba od 4 kg a kada se krene kuci ma nestigne se ni do brane ona vec naraste na 7-8 a zamislite kolika bude kada sarandzija stigne k :dance: uci
  11. Od ponedeljka cu da zaredjam par dana dolaze mi neki prijatelji u goste pa idem sa njima a sigurno cemo pecati samo noc nista dan pakao je.
  12. Druzenje je pomereno zbog problema oko organizacije otkazale su neke ekipe ali bicete blagovremeno obavesteni.USKORO!
  13. Lako je to kada pecaju majstori pa nadju boilicu za MACANA.Sve cestitke CEVI i VLADI iako stalno dobijaju *losija * mesta prave solidne i dobre rezultate. :clap: :clap: :clap:
  14. Sve cestitke ekipi RED-DEVIL koja je otpecala fenomenalno taman toliko da pokaze da na BASIANI ima ribe mnogo vise nego sto rezultati pokazuju.Steta sto im je otpalo mnogo ribe *po informaciji koju sam dobio neih 30-tak kom* to samo znaci da bi momci napravili rusvaj. :clap: :clap: :clap:
  15. Kako bi bilo lepo kada bi se se uhvatilo i ono sto je pusteno pre meredova. :clap:
×
×
  • Create New...