Jump to content

Bitanga

Registrovani Član
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bitanga

  1. Duki,posto si predpostavljam mlad i pocetnik kako kazes poklanjam ti jedan Roler i pistolj za Boile.Posalji mi adresu tvoju na PP.Pozdrav i puno srece u pravljenju Boila.Boban...

    svaka cast na lepom gestu! E da je vise takvih nesebicnih i nesujetnih ribolovaca!  :a018:

    • Like 1
  2. E ovako. Kada putujete u inostranstvo dovoljno je da napravite SPISAK POSILJKE. Uzmete jedan A4 format papir i na njega napisete sve sta nosite od opreme.Ne morate pasati koliko boila nosite i kanti spoda kukuruza ali ove sve vece stvari navedite. Kada stignete na granicu stanete sa strane pre granice i lepo zamolite naseg carinika da vam oveti taj papir. Kazete da idete na pecanje tamo i tamo i da ostajete toliko i toliko i on ce vam bez problema overiti taj papir. Kada stignete na drugu granicu lepo taj papir pokazete drugom cariniku (Bosanskom,Hrvatskom,Rumunskom,Madjarkom...itd) i njemu isto kazete gde idete i koliko ostajete i on ce vas bez ikakvog problema pustiti! Tako sam putovao svugdei nikad nisam imao bilo kakav problem! Napravite 2-3 takva ista papira. A treba da izgleda ovako:

     

                                                              SPISAK POSILJKE

     

     

    1.Rod Pod marke (marka rod poda)    1 ili 2 ili 3 komada (u zavisnosti koliko se nalazi komada u vozilu)

    2.Stapovi 3.60 ili 3.90 marke (marka stapova) 3 ili 6 komada (u zavisnosti koliko se nalazi komada u vozilu)

    3.Indikatori trzaja marke

    4.Torba sa sitnim priborom

    5.

    6.

    7.

    .....

    67.

     

     

    Registarski broj vozila:                                                                                                              Datum:

    Putnici:

    1.pera

    2.janko

    3.marko

    • Like 1
  3. moze snimak,,, i pravi se programa za 1sat bez problema i moze na svaki sonar, ,,samo to kosta..

     

    ono sta gledate riba na ekranu, velicinu, zvuci na velicinu ribe. to su pricce za makle dece, mozete samo da iskuristite za merenje na tem  konfiguracija dna i dubinu nista drugo...

    Bas me interesuje kako to izdleda kad tako prikazuje najloni i olovo. To je odlicna stvar! I koliko priblizno kosta taj upgrade? Koliko je izasao za tvoj model?

  4. imam  hummibrd 170 drugi sta je na slici koristim  ga vec 2 sezone, postoi program koji se pravi i normalno da znate da ga steluete.onda mozete da vidite vas mamac, dole olovo, i riba dok uzima mamc,i da budite pred nje,,,

     

    za granja sprudova i konfiguracija  dna tocan je 100% i vidite sve kako da je na obalu,,,

     

    koristim ga za pecanje soma, i trazenje pozicije za saran ali ne stalno.

     

    ko nje veruje nek dodge da se uveri, i ti vukasine:)

    Jer se nosi negde na taj Upgrade? I kako se uopste ubacuje taj program? da li mozda imas neki snimak kako to funkcionise?

  5. Isto tako prosao sa uvoznikom u Srbiji samo je u pitanju bio Greys Prodigy stari model. Stap pukao na ribi gornji deo na 3/4 stapa, verovatno se ostetio u transportu jer inace pecano par godina pre i posle sa njima i dan danas se peca na njih i nikakvih problema. Sto znaci da se ostetio u transprtu ili prilikom razvlacenja u camcu.

     

    posaljem ja to uvozniku gde je kupljen stap jer posedujem dozivotnu garanciju i kupljen je kod njih. U mislima mi sad ce oni to da poslaju i ja to dobijem nazad u nekom razumnom roku. Proslo je 6-7 meseci i milion upucenih poziva uvozniku. Uvek je bio neki izgovor u pocetku nisu jos napravili takav isti deo jer se radi po uzoru na stap, pa nisu ga jos poslali, cekamo sledeci uvoz, pa nije sad stigao u ovoj turi,pa ce stici u toj drugoj turi,itd... I na kraju mi stize stap posle 6-7 meseci uz to da moram da platim 36 funti transport! U to vreme skoro polovina stapa, isto me izaslo kao da sam kupio taj segment stapa. Toliko od tih dozivotnih garancija KOD NAS!

    • Like 2
×
×
  • Create New...