Jump to content

Bitanga

Registrovani Član
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Bitanga

  • Birthday 06/01/1985

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Subotica

Bitanga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. vetar je duvao svima! IGORU MARGETICU SVAKA CAST! p.s. moze on i vise!
  2. Bitanga

    Boila Za Morovic

    svaka cast na lepom gestu! E da je vise takvih nesebicnih i nesujetnih ribolovaca!
  3. A da u povratku taj isti papir pokazujete nasem cariniku i dajete ga njemu (razduzujete). I ne placa se nista! Sem ako ste dobre volje pa ih castite cokoladicom (nije obavezno)
  4. E ovako. Kada putujete u inostranstvo dovoljno je da napravite SPISAK POSILJKE. Uzmete jedan A4 format papir i na njega napisete sve sta nosite od opreme.Ne morate pasati koliko boila nosite i kanti spoda kukuruza ali ove sve vece stvari navedite. Kada stignete na granicu stanete sa strane pre granice i lepo zamolite naseg carinika da vam oveti taj papir. Kazete da idete na pecanje tamo i tamo i da ostajete toliko i toliko i on ce vam bez problema overiti taj papir. Kada stignete na drugu granicu lepo taj papir pokazete drugom cariniku (Bosanskom,Hrvatskom,Rumunskom,Madjarkom...itd) i njemu isto kazete gde idete i koliko ostajete i on ce vas bez ikakvog problema pustiti! Tako sam putovao svugdei nikad nisam imao bilo kakav problem! Napravite 2-3 takva ista papira. A treba da izgleda ovako: SPISAK POSILJKE 1.Rod Pod marke (marka rod poda) 1 ili 2 ili 3 komada (u zavisnosti koliko se nalazi komada u vozilu) 2.Stapovi 3.60 ili 3.90 marke (marka stapova) 3 ili 6 komada (u zavisnosti koliko se nalazi komada u vozilu) 3.Indikatori trzaja marke 4.Torba sa sitnim priborom 5. 6. 7. ..... 67. Registarski broj vozila: Datum: Putnici: 1.pera 2.janko 3.marko
  5. Bitanga

    Sonar

    Bas me interesuje kako to izdleda kad tako prikazuje najloni i olovo. To je odlicna stvar! I koliko priblizno kosta taj upgrade? Koliko je izasao za tvoj model?
  6. Bitanga

    Sonar

    Jer se nosi negde na taj Upgrade? I kako se uopste ubacuje taj program? da li mozda imas neki snimak kako to funkcionise?
  7. Isto tako prosao sa uvoznikom u Srbiji samo je u pitanju bio Greys Prodigy stari model. Stap pukao na ribi gornji deo na 3/4 stapa, verovatno se ostetio u transportu jer inace pecano par godina pre i posle sa njima i dan danas se peca na njih i nikakvih problema. Sto znaci da se ostetio u transprtu ili prilikom razvlacenja u camcu. posaljem ja to uvozniku gde je kupljen stap jer posedujem dozivotnu garanciju i kupljen je kod njih. U mislima mi sad ce oni to da poslaju i ja to dobijem nazad u nekom razumnom roku. Proslo je 6-7 meseci i milion upucenih poziva uvozniku. Uvek je bio neki izgovor u pocetku nisu jos napravili takav isti deo jer se radi po uzoru na stap, pa nisu ga jos poslali, cekamo sledeci uvoz, pa nije sad stigao u ovoj turi,pa ce stici u toj drugoj turi,itd... I na kraju mi stize stap posle 6-7 meseci uz to da moram da platim 36 funti transport! U to vreme skoro polovina stapa, isto me izaslo kao da sam kupio taj segment stapa. Toliko od tih dozivotnih garancija KOD NAS!
  8. Cestitke Igoru i Ivici na osvojenom prvom mestu!
  9. Vlado javi se na 0659335522 nasao sam ti te kutijice
  10. Ima kod nas na buvljaku u Subotici. Cena je izmedju 50-100 dinara. Ima crna i zelena...
  11. Shimano Beast Master bx teleskopski surf odlican za daleke zabacaje, koristio sam ga u saranskom ribolovu na takmicenjima kad je trebalo da se zabacuje 120-130+ metara precizno. Stelujuci halter. Odlicne preformanse.
  12. Ineresuje me da li je neko probao i pecao na stapove Maver ultra carp 3.90'' 3.50lbs nigde na netu ne mogu da ih nadjem a deluju mi dobro!
  13. mozda ovaj novi MINI SPOMB ne bucka toliko %5Bimg%5Dhttp%3A//i39.tinypic.com/23u6knk.jpg[/img]
  14. A i cena spomba.... nije jeftina!
×
×
  • Create New...