Jump to content

Dr.Milan

Registrovani Član
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Dr.Milan last won the day on January 4 2015

Dr.Milan had the most liked content!

1 Follower

About Dr.Milan

  • Birthday 09/02/1982

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Šid

Dr.Milan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Posvećen Rare
  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

11

Reputation

  1. Vidim da se poajavio ovaj marker u carpologiji pa me interesuje da li ga je neko koristio?Planiram da kupim marker stap,nebitan je proizvodjac (moze nov ili polovan) a cenovno da bude oko 100 e,bitno je samo da baca preko 100+ m.Video sam u komentarima da je dobar i greys distance marker a on moze da se nadje i polovan.Moze komentar i za neki drugi?Poz
  2. Ja sam idem na pecanje tako da ima i previse mesta i mozes se komodati kako hoces,dobra stvar kod skina je da produzuje sator za 80/90 cm i onda jos na satoru savijes bocne strane a na skinu otvoris komarnike i dobijes ogroman prostor i puno ventilacije.
  3. http://www.dodaj.rs/f/1F/on/10gGQ1H1/p1010058.jpg http://www.dodaj.rs/f/2G/Kb/2uhDQnIa/p1010059.jpg http://www.dodaj.rs/f/3o/ed/1wrzyUQZ/p1010060.jpg http://www.dodaj.rs/f/2P/Fs/2n0QVEky/p1010061.jpg http://www.dodaj.rs/f/1/11Y/1wZfWaEw/p1010063.jpg evo slike.
  4. Stavljam posle podne,ostao mi aparat kuci.Sto se tice reklamacije zvao sam i kazu da donesem skin i racun kod njih pa ce proslediti reklamaciju,a ono ko uz onu stvar imam racun od satora star godinu i po dana a od skina nemogu da nadjem.Jeftinija mi je varijanta da odem kod majstora pa da mi nabudzi nesto vec da nosam ili saljem skin i platim gorivo ili postarinu.
  5. Nisam jos reklamirao,to mi se desilo prosle nedelje pa nikako da stignem da nazovem.Dax-zadnji deo skina fiksiras na kocice od satora koji su vec ubodeni a za prenji deo imas tih 6 kocica.Prvo zategni ova dva kod vrata pa onda ostale,tako ti se lakse i brze namesti.Stavicu ja slike satora sa skinom koje sam slikao kuci dok se susio posle pecanja pa se vidi i prelom,inace ja sam postavljam sator i ne treba ti vise da postavis sve sa skinom i podom od 10-max 15 minuta.
  6. Skin ima savove koji su dobro odradjeni i ne pustaju,imao sam priliku biti dva dana na kisi u njemu i jako sam zadovoljan,sator i skin nisu nigde propustili a nije bilo ni kondeza iako je grejalica radila u satoru celu noc.Inace sator imam vec vise od godinu dana a skin sam uzeo skoro bas za ovo hladno vreme.Jedina zamerka za skin sto su sipke odradjene katastrofa i na prvom postavljanju mi je pukla jedna kao da ju je neko presekao,ne znam da li je to fabricka mana ili je bila naceta ali novo je novo i ne bi trebalo da pukne.
  7. Dr.Milan

    Pelagicevo

    Jutros sam se vratio sa Pelagiceva,pecao sam dva dana na 19,imao cetiri udarca-tri ribe izvadjene.Kod mene je riba uzimala pred pljusak,kad izvadim sarana moram brzo sve da pokupim jer znam da ce pljusnuti.Ribe su bile 15,17 i 18,5kg ali kao sto kaze Srdjan bore se kao poludele i svakog vadis bar 15-20 min.Kisa je padala kao popizdela,taman mislis smirilo se ono opet pljusak.
  8. Pele mislio sam na polovne stapove,za nove jos nemam toliko love . Hocu da uzmem kvalitetnije stapove i da sam miran koju godinu.Vec dva meseca listam oglase ali nista zanimljivo ne izlazi.Sad mi je za oko zapao century sp pa zato pitam za njega a inace sam ljubitelj 13f stapova i malo tvrdjih.Razmisljao sam i gledao greys x flite,tribal long cast ali mi izgleda da je sp bolji izbor.
  9. Zanima me nova serija,ona sa metalnim drzacem masinice,a gledao sam i straru seriju ali ne znam koja je po redu ima crni fuji drzac masinice.Po cemu se razlikuju stara i nova serija?
  10. Da li se neko susretao ili ima century sp 13f 3,5lb?Potrebno mi je misljenje o ovom stapu jer sam u fazi kupovine pa sam naisao na ove stapove.Razmisljao sam i o free spiritima ali nema ih nigde na prodaju.Cenovni okvir za kupovinu je 500 e.Citao sam da je ovo bacacki stap i da ima meksi vrh da se savija samo gornja trcina.Interesuje me da li je jako tvrd i kako se ponasa na ribi.Inace potreban mi je stap sa kojim se moze opusteno bacati 120 m a da nije previse krut da se moze osetiti riba.Imao sam priliku videti i probati century fg pa moze i poredjenje ova dva stapa.Poz
  11. Odlican rod pod,imam ga i prezadovoljan sam.Pokriva sve uslove,stabilan je a i lep .Ima lepu i prekticnu torbu,cetiri para nogu za sve pozicije.
  12. Citao sam i prosle godine kad se organizovao odlazak na Saruestli a nisam mogao ici i pojeo sam se sav od nervoze.Zato bi da idem ove godine ali nemam ekipu.Ako je neko voljan za dogovor neka se javi na pp.Poz
  13. Megaprint iz Subotice,uradili su kao orginal.Poslao sam im par slika orginal nalepnica,dimenzije i objasnio sta hocu.Cena je 1000 din za 5 stikera sa pripremom i dostavom.Svako sledece stampanje je 220 dinara 10 komada stikera.
×
×
  • Create New...