Jump to content

darkod

Registrovani Član
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

darkod last won the day on June 21 2015

darkod had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • carpteam
    dda baits

darkod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputation

  1. Pozdrav za zokija,jos da dodadam ako nekog zanima da su pored nas u nedelju na 18tici stigli englezi sa dva kombija,prvo sto su uradili svratili do zokija i raspitali se gde se peca sta uzima od boila itd sto im je zoki naravno objasnio tako da na pelagi ove sezone bice ludog pecanja sto ovo jezero i zasluzuje.
  2. na 7 mici su pecali drugari iz beograd nadam se da ste se upoznali i oni su pecali do nedelje,dobro su prosli
  3. Pozdrav profesore,znam da svasta nesto ti znas,cujem da ces na desetak dana na pelagu pa cekamo tvoj izvestaj.
  4. prodje 5 dana na vodi,rezultat 40 setak riba,najveca amur 22kg,jos bi izdvoji jednog sarana 20kg koji me je vozao desetak min po poziciji da izvinete jaja su me zabolela dok se nije predao. pored upecanih riba bilo je jos potezanja taman toliko da se signalizator oglasi a i ove ribe sto su upecane jedva da su dale dva bipa,u pocetku je bilo dosta promasaja sve dok nisam stavio teze olovo i kruci predvez.posle te male intervencije broj izvadjenih riba se povecao. jos da napomenem riba je radila najbolje po najtoplijem delu dana,noc nisam pecao.
  5. Naravno profesore,poz.
  6. Od utorka sam na 6ci pa javljam dal radi babuska i cverglan.
  7. ja cu biti tu do 14go ,sa dva drugara skoro penzioneri vise da odmaram i da njima malo pripomognem,a sto se tice 7 jedan od njih je pre dve godine pecao 7 i lepo se napecao,dok sam ja na osmici slabo prosao.
  8. ja sam na 6ci od 10og pa se vidimo
  9. ko zna,zna ali ima nesto i u mamcu,pozdrav zoki
  10. ako ne planiras polovne,od ova dva nova ti ne preporucujem ni jedan,u tom rangu cena imas maver extrim,ili mozda prologic clasic carp.koji su za nijansu mozda skuplji ali daleko bolji.
  11. Ako te zanima chub outcast 50 prva karika 12f,3 libre 15000 din.
  12. Ako te zanima chub outcast 50 prva karika 12f,3 libre 15000 din.
  13. Naravno da ce da peca,sad sta to podrazumevas da peca.5 riba,10 riba,50 riba...koliko treba da peca,po mom misljenju nepostoji boila koja uvek peca i zadovoljava ocekivanja u kolicini ribe.napravi tu bananu pa je nosi na par pecanja pa javi kako si prosao ali i baci u vodu koju boilu a ne samo na udicu.
×
×
  • Create New...