Jump to content

stuki

Registrovani Član
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stuki

  1. Fruktoza nije samo zaslađivać več i prirodni stimulator apetita. Nekoriste je bezveze sve velike kompanije tipa coca cola a najčešće u obliku kuk sirupa. Drugim riječima izaziva blagu ovisnost. I nije tako zdrava kao što pojedini izvori tvrde jer je izravno vezana sa povečanjem udjela masnog tkiva u organizmu ako se koristi u večim količinama.

    Osobno koristim i sol i sladilo u svim mixevima i dobro se pokazalo.

    • Like 2
  2. Nema nikakve ljutnje ali nevidim gdje on stoji sa ribom pošto sam ja to snimao i ja sam si legao na travu da snimim ribu odozdola, a on je klečao na koljenima, jer ako on nezna sa ribom koji je bio svjetski prvak onda stvarno neznam.

     

    riba je prekrasna i to stoji, al to što se radili sa ribom je u najmanju ruku smiješno ako ne i žalosno. čovječe pa ova snimka ima na svm forumima za koje znam, hahaha.

  3. Preuzeto!

    Pomešaš tri različite hrane (npr jednu dubinsku i dve površinske) to ti je pola smese.

    Drugu polovinu staviš mixa 2,5kg i pola kile kukuruznog griza. Al baš griza.

    Npr ja stavim Milo kanal kilo, kilo X21 žuti i kilo VDE.

    Dodam 2,5kg Solarovog Club Mixa i pola kile palente Bata. Promešam na suvo, dodam betain, aromu S&O stimulin amino.

    Stavim u veliko korito, tanak sloj smese da bude i VRELOM (jako bitno) vodom natopim toliko da može da se mesi.

    Ubacim u mašinu za mlevenje mesa, i okrećem. Kobasičice padaju na mrežu za komarce, rastresem ih i sušim pod ventilatorom dva-tri dana.

    Ako hoćeš da ti se malo duže otapaju, ubaci jedno 50gr prehrambenog lepka na ovu količinu. Jaja ni SLUČAJNO.

    Treba peleti da se rastope, a ne da se šaran napase.

     

    moje mišljenje je da češ blji efekt postiči sa mixom s kojim loviš bez jaja naravno. eventualno se doda malo veziva, malo arome i zamiješa. ovako će bojle puno brže odradit

  4. da radim u šečerani. nestavlja se ništa. to je sušeni rezanac nastao od šečerne repe. znači repa se reže na duge trakice, zatim se iz tog rezanca izlučuje kuhanjem šečer. on se presa da se ocijedi, zatim suši na određenu vlagu i zatim presa u pelet.
  5. Shimalo Shimano BestMaster - ugodan spod za učestalo hranjenje do cca 100m. Stari mi nekako djeluje kvalitenije i lakše baca.

    Cijena cca 140e.

    Awa Shima Spod 5.5lb- spod koji će podnijeti sva vaša maltretiranja, koliko će ići daleko to samo ovisi o vama. Nije za one koji bacaju s mjesta jer ubi leđa. Cijena cca 75e.

    Free Spirit LRS- nema libražu- odličan spod-najskuplji od spomenutih ali i najbolji. Blank dotjeran do savršenstva o ostalom da nepričam. Malo tvrđi spod ali baca sve rakete s lakočom jer štap sam odrađuje. za neke extremne daljine treba imat stvarno snage jer je spod iznimno jak, dakle koliko će daleko iči to ovisi o vama.

    Cijena cca 150e.

    Chub Outkast spod- solidan spod namijenjen za daljine do cca 100m. može on i dalje al mislim da onda blank (stijenka dosta tanka) jako trpi.

    Cijena cca 120e.

     

    Toliko od mene. Pozz

  6. SVE INF.O GORE NAVEDENIM STAPOVIMA 063 8508686 Marijan...

    Stuki prijatelju imali meka stvar na ovome svetu da tebi nije u problemu ili fals.brasna CCMOOR e su krupna druge granulacije boje nakaradno spakokovane ,stapovi pucaju lome se ...cemu to pozz i BISTRO

     

    činjenica je da pucaju na zabacivanju, znam barem trojicu koji su ih lomili. stara serija nepuca, da se razumijemo.

    ja recimo imam Chub Vantage 12 3.5lb. razlika između njih i outkasta je nebo i zemlja.

    vantage su tanji, lakši, imaju više mesa na blanku, dvostruku akciju, malo su tvrđi al se jako brzo smiruju na zabacu. sve su svemu ja sam zadovoljan s njima. šta se tiče brašana, nemam šta lagat.

×
×
  • Create New...