Jump to content

tecans

Registrovani Član
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tecans

  1. Najlon je 0.60 ,drila nema jer se pusta u krs . Treba ga podici jedno metar ipo i onda bezi na vodu .E samo taj metar ipo je presudan .
  2. Mozda ste u pravu , teren je zaista tezak ali na tepsijama nece da peca. Zao mi je sto ne mogu da nabavim Maruto 83?? BD velicina 2 ( nisam siguran za poslednja dva broja ) , TA SE NI JEDNA NIJE OTVORILA!!!Treba imati i malo srece.
  3. Probao za vikend Hayabusu 288 , u panjevima na Dunavu dodje mi sarancina u 22 h i ispravi mi udicu .Sliku cu okaciti kasnije.Izgleda da moram da idem kod kovaca da mi napavi udice. Sa 288 sam zavrsio.Ima li neko predlog za udice?
  4. Sta kazete za Hayabusu mislim da je oznaka 288 velicina 2, dosta dobro izgleda i ma dubinu ?
  5. Da se razumemo nije isto pecanje na komercijali i na divljoj vodi. Ja licno imam dve otvorene udice i to prologic c1 i ovnerovu ne znam tacno koji model( mislim da je aya ). Pecam u panjevima na Dunavu.Saran recni od 7-8kg je kao komercijalni od 15kg,po snazi. Pa kada stisne onaj recni od 15-20kg to treba zadrzati!!!
  6. Posle duzeg pecanja na MUGGA 4 ( na divljim vodama ) otpalih 3 kom jedan uhvacen.Vrh udice otprilike milimetar otvori se prema napolje i riba otpadne. To se desilo kod zadnjeg sarana od 6.5 kg sreca pa je otpao u meredovu.Nisam preterano zadovoljan sa muggom a i cena im je previsoka.Cim ugrabim priliku slikacu udicu tojest vrh da se vidi.
  7. Moje iskustvo , a pecam iskljucivo na Dunavu , kolicina hrane nije presudna koliko je izbor mesta ne koje pecamo.Postoje mesta na kojima saran boravi i mesta koja posecuje zbog hrane ( saranski put ). Ova prva iz iskustva ne hranim skoro uopste , nago kao i ostale kolege zalepim malo hrane na olovo isecem dve tri boile na cetvt i njih ubacim unutra i samo spustim u panjeve, po pravilu kada saran radi dobijem ga najduze za sat ipo.Na ovakvim mestima uopste se ne javlja bela riba tako da hranilica dugo stoji na olovu.Na lokaciji drugoj hranim ozbiljnije ( kukuruz,konoplja boile ), ako je voda brza moram da pravim "bombe"od prekrupe i tu dodam sve komponenta stavim kamen i spustam( jedno 10-15 kom ). Po mom iskustvu posle jedno 3 dana od kada sem poceo da hranim pocne dobro da se javlja krupna deverika tada skidam hranilice sa olova i spustam samo boile.Kada saran udje u hranu imam i po nekoliko udaraca. Obicno kada pocne da se javlja taj dan je i najbolji( citaj najkrupniji ) kako vreme prolazi bez obzira sto sa hrana baca sveki dan sve slabije i sve sitniji se javljaju( mozda je osetio opasnost )!!
  8. tecans

    Berkley Boile

    Jesi testirao na komercijali ili divljoj vodi?
  9. To sam cuo da se vec desavalo na takmicenjima, sta ce biti na reci?
  10. tecans

    Berkley Boile

    Pojavile su se na trzistu konkretno u Formaxu , Berkley Gulp boile. Deluju mi jako dobro i dosta sveze. Ima li neko iskustva sa ovim boilama ( komercijala i divlja voda )?
  11. Vec dva puta mi se opucio krupan saran sa Gardnerovom Muggom 4 na Dunavu, kazu hvata u donju usnu a zadnjeg sto sam dobio ubola ga u gornju. Pecam na dlaku/boila.Ima li ko jos ovakva iskustva sa ovom udicom ?
  12. Ja samo pitao , jer sam imao losa iskustva sa Nutrom.
  13. Jel od ove godine uvoz?
  14. Djole hvala ,javi kao prolazis na Tisi sa istom.
  15. Djole posto smo komsije gde da ga kupim ?
  16. Za koje doba godine se najbolje pokazala?
  17. Bio za vikend na Dunavu, voda pocela da opada hranili pre toga 4 dana , dubina oko 4 metra, na hranilicu i ambarac ( miris jagode ).Osim par pipanja bele nista se nije desavalo , ali riba je pocela da se kupa!
  18. tecans

    DT BAITS - POMOC

    Jel moze sada kada je voda 9-10 stepeni,mislim za Dunav?
  19. Gde mogu da nabavim AWA SHIMA ( MONSTER ) 0.50 ILI 0.45 hitno mi treba a nema u N.S.?!
  20. Probacu sa Gardnerovim (MUGGA 4)za divlji Dunav pa cu reci utiske!!
  21. Gde te da nadjem i posto su ?
  22. Ko moze da mi kaze za Gardner udice kave su za Dunav?
  23. tecans

    GOTOVI BOILI

    Za divlju vodu , trigga i BFM fruitt specijal
  24. tecans

    Sta je ovo??

    Pa kada ste vec pre probali?
×
×
  • Create New...