Jump to content

dm-carp

Registrovani Član
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dm-carp

  1. Eeee moji drugari, svi pisemo, pricamo, razglabamo ali se jedan neoglasava ? A na konto tog jednog,svi pobedismo na vecim ili manji m takmicenjima. Ima taj i brata mozda se on OGLASI.
    • Like 2
  2. Gospodine Jokac, strasno mi je zao,sto ste za ovu godinu zavrsili sa takmicenjima. Mogu i da vas razumem,da prvenstveno zbog vasih godina, pa hladnog vremena,vam neide na ruku. Siguran sam a i ubedjen,da najbilje poznajete vodu na kojoj ste trebali da ucestvujete,pa shodno tome nadam se da cemo sledece godine saradjivati.
  3. Srdjo zaboravo da ti kazem da je nama pukao veci,Fox na prvom ovogodisnjem pecanju. Ujedno smo GA tad I testirali I probali prvi put. Nemogu da kazem da nismo zadovoljni,onim sto pruza, ali da pukne deo plastike koja drzi kad SE poklopac zatvori,i da mu nema popravke,govori da su na oko lepi, naravno funkcionalni, ali pevise nezni.
  4. Sto se tice izmena to se jos igra igra pre pocetka svetskog prvenstva cak su i postovi izbrisani ali rekli smo da nepisimo i da ne remetimo atmosferu u reprezetaciji pa shodno tome nemojmo da pitamo previse kad se zavrsi pisace se za sada ide dobro i ima jos mnogo da se peca pa pdrzimo nase reprezentativce ali nelogicno je da neko dobije ribu i usledi zamena. Izvinjavam se za pravopis.
    • Like 2
  5. Nisam razumeo al nema veze.cisto sam hteo da napisemo nesto o jednim dosta dobrim signalizatorima dali ima mana i to je. Ja sam imao i sx i rx ali bez baze i po meni nema mane a hteo sam da cujem misljenja jer vifim da se razlkuju u svemu

    Druze to sto nisi pretpostavljam razumeo, to je moja i Nesina - borcanca prijateljska zajebavancija. Evo da ti odgovorim na postavljeno pitanje u vezi signalizatora,imam i rx i sx i nevidim nikakvu razliku sem u tome sto rx ima bazu a sx nema.Sto se tice baterija sve se trose ali ima razlike koje baterije kupujemo i koliko vremena provodimo na vodi to jest koliko pecamo. Ali nas drugar Nesa je u velikom biznisu i nema vremena da bude na vod,i njemu traju dve godine. Malo sale nije na odmet u ovim zimskim danima, nadam se da NESA nece zameriti, a tebi da sam kolko tolko pomogao u ovoj temi.

  6. Pa on ni ne peca,kad da mu potrosi baterije :yahoo: :yahoo: :rofl: :rofl: :rofl:

     

    Znam i nesi borcancu potrosila bateriju za dve godine

    Bravo majstore divlju vodu vidi samo na slici. Neso reci bratu, da ako hoce da peca, mora sa pravim ribolovcima da se druzi. POZDRAV

×
×
  • Create New...