Jump to content

dm-carp

Registrovani Član
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

dm-carp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Misa,Eko Carp Mladenovac treci.Cestitamo DiM. Pozdrav i puno srece na predstojecem svetskom prvenstvu.
  2. dm-carp

    Masina Za Boile

    Krle da nejurim tel,koliko je placena masina. Unapred hvala pozdrav.
  3. dm-carp

    Tiger Boila

    Eeee moji drugari, svi pisemo, pricamo, razglabamo ali se jedan neoglasava ? A na konto tog jednog,svi pobedismo na vecim ili manji m takmicenjima. Ima taj i brata mozda se on OGLASI.
  4. Gospodine Jokac, strasno mi je zao,sto ste za ovu godinu zavrsili sa takmicenjima. Mogu i da vas razumem,da prvenstveno zbog vasih godina, pa hladnog vremena,vam neide na ruku. Siguran sam a i ubedjen,da najbilje poznajete vodu na kojoj ste trebali da ucestvujete,pa shodno tome nadam se da cemo sledece godine saradjivati.
  5. Fico pravi rodja druzenje za veterane 55+ mogao bi Jokac da nas zastupa. Javi ako se slazes da se dogovorimo. Sto se tice pravilnika sve dozvoljeno samo su godine moraju da se ispostuju,a Jokac koliko vidim ima 68. Pozdrav i javi dali da ga prijavim.
  6. Carp team DiM takodje nismo sigurni da mozemo pecati taj termin,ali uplaticemo na racun organizatora kotizaciju,ako se takmicenje bude odrzavalo. Ovo sa dozvolama, za ovakav dogadjaj totalna glupost. Pozdrav
  7. Momo!! Druze, kupi mi ovo za rodjendan.
  8. Momo!!! Posto si mi nahvalio rodju,postajes,od ovog trenutka pocasni clan jezera Peca.
  9. Srdjo zaboravo da ti kazem da je nama pukao veci,Fox na prvom ovogodisnjem pecanju. Ujedno smo GA tad I testirali I probali prvi put. Nemogu da kazem da nismo zadovoljni,onim sto pruza, ali da pukne deo plastike koja drzi kad SE poklopac zatvori,i da mu nema popravke,govori da su na oko lepi, naravno funkcionalni, ali pevise nezni.
  10. Jedan jedini, za nas,carp team DiM century fg 12/3 imamo ih sedam. Pozdrav o ukusima tesko polemisati, nama jednostavno LEGLI.
  11. dm-carp

    debeljaca

    Onaj koji je i napravio to jezero ??? Nadajmo se da ce se uskoro i ? OGLASITI
  12. Sto se tice izmena to se jos igra igra pre pocetka svetskog prvenstva cak su i postovi izbrisani ali rekli smo da nepisimo i da ne remetimo atmosferu u reprezetaciji pa shodno tome nemojmo da pitamo previse kad se zavrsi pisace se za sada ide dobro i ima jos mnogo da se peca pa pdrzimo nase reprezentativce ali nelogicno je da neko dobije ribu i usledi zamena. Izvinjavam se za pravopis.
  13. Admine zaboravio si da obrises post Bate Plavsica da bi sve bilo idealno. Pozdrav i sve najbolje nasoj reprezentaciji na predstojecem svetskom prvenstvu!!!!
×
×
  • Create New...