Jump to content

rudy

Registrovani Član
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

rudy last won the day on November 1 2017

rudy had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Becej

Recent Profile Visitors

584 profile views

rudy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

78

Reputation

  1. rudy

    Tiger Boila

    Opet ja i tajger boila.Sta mislite da bi imao bolji ucinak kad bi u dip za tajger ubacio aromu e12,npr 1ml po kili ,i s tim bi prelio boile ?
  2. A neki mozak pliva na sred boxa.Turili snimak na fb, cini me bugari ili rusi,nisam siguran.
  3. Imam tri komada, ev plus model je u pitanju i problem je sledeci.Kad pojacam ton na maximalu i namestim na sva tri istu melodiju,jedan se primetno slabije cuje .Da li se neko susreo sa ovakvim problemom?
  4. Meleg plum-shelfish (sto bi rekao jedan moj jaran "selfis") Starbaits Hot demon Maros mix jagoda riba pelet xxl
  5. Deo iz jednog pravilnika takmicenja:"Zabranjeno je lepiti pastu na olovo i na boilu,ovaj prekrsaj se sankcionise crvenim kartonom"ma sta kazete.
  6. Kakve sam sve odgovore cuo na pomenuta pitanja,to je strasno.Veze sa mozgom nema.To za zive mamce je u redu,ali za ostalo ne vidim razlog zabrane.
  7. Zig-rig na 99% mesta i takmicenja zabranjen,praskasta hrana,boila mora biti kuvana,tajger itd itd.Na ova pitanja mi niko nije dao konkretan odgovor zbog cega ii zasto je zabranjen.Sve sto je kod nas zabranjeno to je sve kao normalno svugde po svetu.
  8. Znam da je novo,ali mozda neko koristio.
  9. Da li ima neko neka iskustva sa ovim mixevima,da li je koristio neko?Cena je vrlo korektna.
  10. rudy

    Plutajuci Peleti

    Posle 15 dana potrage uspem da nabavim dzak soprofis peleta i ustanovim posle otvaranja dzaka da su plutajuci a ne tonuci.Drugar zaboravio da naznaci u SU da mi trebaju tonuci.Ima li neko pametnu ideju sta uraditi s njima.Probao sam potopiti u vodu i posle sat vremena jos plivaju.Pada mi na pamet da mi mogao samleti i napraviti pop up boile ali ja mislim da dok budem ziv necu potrositi 25kg.Svaki savet bi mi dobrodosao.
  11. rudy

    Tiger Boila

    Malo smo otisli u off,ali vam je sve na mestu kao Njegoseva.Dosad kojeg god vlasnika jezera pitao o razlogu zabrane zig-riga,niko mi nije znao objasniti pravi razlog,ali je zabranjen.Kakve sam odgovore naslusao ,pa to je strasno.Neki bas onako vredjaju inteligenciju.Pogledao sam more emisija o saranskom ribolovu iz raznih krajeva sveta i nigde nisam cuo da je zabranjen zig rig i tajger.To izgleda da samo kod nas izmisljaju toplu vodu.Ja mogu samo da zamislim koliko se tajgeru ubaci na Miki,i ja jos nisam cuo da je riba zbog toga uginula.Vise ribe im ugine od nesavesnog ophodjenja po ribi(ispadanje iz ruku,udaranje itd) .
  12. Odradili 36h na Miki poz.8.6 udarca 4 izvadjene ribe.Prva riba posle 24h pecanja.Mresti se riba uveliko ,to je i razlog ovakvog mrsavog rezultata.Coskovi su nesto i pecali ali ostatak jezera mrsavo.Mislim da je poz6.pecala i nesto jer je orkanski vetar duvao prema tom cosku.Vri voda od ribe u obali ,ulece u najlon i sistem,ali nije pri apetitu.Na boili 3 komada a na tajger samo se smudj zaleteo.dve zenke sam uhvatio koja su bile pune ikre i jedan muzjak koje izbacio pola litre mleci u kadicu.Pola pozicija na jezeru su spakovali vec rano popodne a dosli ujutru.Jedna riba ili uglavnom ni jedna. /uploads/imgs/pre_1525372323__20180502_071607.jpg /uploads/imgs/pre_1525372358__20180502_062501.jpg /uploads/imgs/pre_1525372453__20180502_045959.jpg /uploads/imgs/pre_1525372524__20180502_052235.jpg
  13. Verovatno si mislio skroz uz levu stranu sto blize obali na 80m
  14. Da li pozicija 8 ima neku posebnu tacku za pecanje ili je klasika sajla i to je to?
  15. rudy

    Tiger nuts

    Nekako sam ubedjen da ce biti ovo problem.Sav je bio neki sitan glindzav i prljav.Ja na drugom mestu ne znam gde da kupim kad kod nas ima samo iz jedne radnje u NS.Gde kupiti tajger boljeg kvaliteta?
×
×
  • Create New...