Jump to content

toma20

Registrovani Član
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About toma20

  • Birthday 05/20/1968

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    RIPANJ

toma20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prva nedelja završena Rare
  • Mesec dana kasnije Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

12

Reputation

  1. Jel ima neka lista sa NICK takmicenja ili i dalje traje bojkot
  2. toma20

    Sipke Za Sator

    Zahvalio bih se kolegama koji su mi izasli u susret i poslali sliike, problem je resen znam sta da trazim, Pozdrav
  3. toma20

    Sipke Za Sator

    Nabavio sam sator C LINE EXP 2 MAN BIVVY ali nije kompletan, fale mu metalne racve sa prvog prstena prema da kazem kacketu ili tremu. Sve sipke imam samo njih nisam dobio. Zamolio bih kolegu koji ima isti sator da ih slika kako bih znao sta trazim i da mi posalje na pp ili viber. Unapred hvala. telefon 063 73 28 305
  4. Jel se desava nesto, ima li nekakvih desavanja.
  5. toma20

    Mika Alas

    Obavestenje za kolege, na poziciji 7 se ozbiljno rasirio lokvanj od leve ivice platfome prema sestici. Prosle nedelje dosta ribe izgubljeno zabijanjem u lokvanj.Ko nezna kao ja neka izbegava sedmicu.
  6. toma20

    Mika Alas

    Ne mogu da verujem u to ali mozda im je ideja vodilja to sto u velikom jezeru ima ogromna kolicina sitnog sarana ,do kilo ipo, od proslogodisnjeg mresta. Prodajom krupnih komada bi bila lepa zarada a zadrzavanjem sitnog za pecanje fiderom cist car, znaci jednim udarcem dve muve. Neznam samo sta ce sa ljudima koji su vec zakupili termine za takmicenja,
  7. toma20

    Pelagicevo

    Kako ide sled stvari trazi ce od nas da im posaljemo pare za rezervacije a da ne idemo na pecanje, kako bi riba bila uvek u top formi, neostecena, odmorna, nahranjena, neuznemiravana.......Molim vas da pogledate neke stvari realno, ta riba je kupljena i ubacena u to jezero kako bi privukla pecarose koji zele da pecaju kapitalne primerke i to je njena sudbina. Da nije tu odavno bi bila u nekom tanjiru pojedena odavno. Normalno je da ta riba bude ostecena na razne nacine nenamerno. Niko od nas sigurno nemoze uticati na neke stvari, prilikom vadjena te ribe kidanje, mrsenje itd, itd,.... i sta bude sa tom ribom neznamo i nikom nista, da ne pominjem takmicenja na kojima nema gustiranja nego sto pre napolje da se zabaci drugi stap dok je riba u hrani.Tako da mislim da stvar sa kadicama jeste ok ali da nije toliko neophodna.
  8. Ne fali tamo ribe ali fali vode .Poubijace ribu olovom.
  9. Zamolio bih nekog od kolega ako ima izgled jezera sa brojevima mesta za pecanje da izbaci sliku da bih i mi koji nismo bili na Pelagicevu lakse pratili desavanja. Unapred hvala.
  10. I pored loseg vremena i hladnoce i velikog umora momci su odradili fenomenalan posao. Svaka cast svim ekipama. Pohvale sudijama koji su istovarili pola vagona ribe bukvalno bez odmora. Respekt i pohvale za sve njih, kapa dole.
  11. Hoce li neko da objasni ko peca na kojoj poziciji, ovako nista nije jasno
  12. Cinimi se da ce za Martovsko druzenje da nam trebaju kozne gace.
  13. toma20

    Propadanje Olova

    Mislim da ovaj snimak sa puskom nije merodavan, puska je u vodi i zrno nije dobilo pocetno ubrzanje jer je voda to sprecila svojom prisutnosti u cevi puske. Slozio bih se sa predhodnim komentarom oko tezine olova a tu je i aerodinamicnost olova koja ide u prilog brzeg propadanja.
×
×
  • Create New...