Jump to content

kovaos

Registrovani Član
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kovaos

  1. Nije od starosti, mislim da sam sa udicom proparao.
  2. Poz, pukao mi je "prozor" na winteru u dužini od tri cm, kako bi se to dalo popraviti?
  3. Ovo za Mavere mogu da potvrdim, imam 3lb i 3.5lb, odlični, čak i sa 70 i 80g olovom ide dalekooo, u Sloveniji 60E. Ovdije sam ja naručio jer su znatno jefiniji neko u HR- http://www.som.si/shop_item.php?id=4424.
  4. Nema više u ponudi.
  5. Ne slika, trebam link gdije ima za kupiti to čudo.
  6. Moze link za taj kineski spomb?
  7. Jel netko zna koliko uvlači xtc a koliko ci4 xtb?
  8. Hoce ovih najlona biti u Carpologiji?
  9. kovaos

    Jrc Srbija

    Njih sam vec kontaktirao, nemaju.
  10. kovaos

    Jrc Srbija

    Pozdrav, zanima me tko sve u Srbiji drži JRC robnu marku, u potrazi sam sa winterskinom za Jrc quad 2 man continental?
  11. Cjena prava sitnica, 3 X 563.33 €
  12. Evo samo da javim kako je prošlo testiranje. Dakle, bacio sam pola jupolke kukuruza i boili na jedno 50m i svaka se otvorila, petljanja nije bilo. Kako riba nije radila, razmjerio sam spod na 125m i udri, da malo testiram oprugu prilikom jačih udaraca u vodu, bacio sam tridesetak spombova i svaka se otvorila i nije bilo petljanja. Koliko će opruga trajati vrijeme će pokazati, zasad sam zadovoljan. Da malo ublažim udarac opruge prilikom otvaranja spomba navuko sam kuhinjsku gumicu do pera.
  13. Momci veliko hvala, sad jos da uhvatim vremena pa da ga opravim.
  14. Može neki link sa ebaya.
  15. Evo uspio sam nabrzaka napraviti popravak sa žicom iz brisača, za prvi put i bez adekvatnog alata ja sam zadovoljan, radi odlično, koliko dugo će šljakati vidjet ćemo, "opruga" je dosta jača od originala i puno brže otvara, za vikend idem na vodu pa ću testirat. Javim kako je prošlo. U nastavku slike. http://i59.tinypic.com/2uh07t5.jpg http://i60.tinypic.com/2zs02zl.jpg http://i58.tinypic.com/2nqquk6.jpg http://i57.tinypic.com/2mlpjb.jpg http://i61.tinypic.com/14vin8h.jpg http://i57.tinypic.com/29uukvb.jpg http://i62.tinypic.com/iw7qdj.jpg http://i58.tinypic.com/vzzyfp.jpg I to je to, trebalo mi je oko 30 min. za napraviti, ako ima kakvih pitanja pitajte. Bistro.
  16. Budem ovo probao sutra pa javim kako je proslo.
  17. Prokišnjava mi šator na šavu, kako se to može popraviti? U pitanju je jrc quad continental i curi na onoj prvoj vješalici.
  18. Kako popraviti puknutu oprugu na midi spombu?
  19. Kupio sam na kraju Mavere i to tri od 3lb i jedan od 3.5lb u dužini 3.9m. Štapovi su odlični, u Sloveniji su me izašli oko 52E komad. Odradio sam sa njima par ribolova i i sad mogu reći da su fenomenalni pod ribom, lagano se baca s njima i blizu i daleko, na ove od 3lb kačim olovo od 100g, a na ovaj od 3.5lb ide 120g. Ono što mi je važnije od daljine je to što su štapovi vrlo precizni i lako bacam tamo di treba i na daleko. Ovaj od 3.5lb sam stvarno silovao i još nemogu vjerovati šta taj štap može izdržati. Topla preporuka.
  20. kovaos

    Pelagicevo

    Pozdrav, konačno skupio neke novce za prvi odlazak na Pelagu pa me sad zanima koju bi poziciju preporučili s obzirom na vodostaj, idem krajem petog mjeseca na tri dana? Hvala unaprijed.
  21. Imam AKX-a i u pocetku je bilo zeznuto bacat s njim dok ga nisam provalio i pokrenuo kako spada, sad ugo 21 leti jako daleko.
  22. Ja spuštam do trna, nisam nešto visok, 176cm pa mi je i to napeto ali ide, ja sam zadovoljan.
  23. Znam šta mogu ti štapovi, ali ja tražim ove od 3.9m, 3lb, isto odlični štapeki. Prije tri tjedna sam ga bacao, samo olovo od 100g i leti daleko, ustvari jako daleko. Na jezeru gdje lovimo sam ga bacio 150+m, preko ograde u susjedno jezero. Moram priznati da smo ostali paf, sami upitnici na glavama mojih frendova i mene. Za štap iz ovog cjenovnog ranga vrhunska bacačka svojstva, zaljubio sam se u njega i sad skupljam pare da ih uzmem. http://img19.imageshack.us/img19/8018/y8bd.jpg
×
×
  • Create New...