Jump to content

soko

Registrovani Član
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

soko last won the day on May 26 2012

soko had the most liked content!

Profile Information

  • carpteam
    soko

soko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. VAZNO SAOPSTENJE! ZBOG MALOG BROJA PRIJAVLJENIH EKIPA OVAJ KUP KOJI JE BIO PRVOBITNO NAJAVLJEN SE NECE ODRZATI,ALI POSTOJI PREDLOG NEKIH TAKMICARA DA SE U ISTOM TERMINU ODRZI KUP POD NEKIM DRUGIM USLOVIMA. UPLATA KOTIZACIJE 70 EURA PECA SE NA 6 STAPOVA I PECA SE ZA PEHARE I MEDALJE! DO 25 OVOG JE PRIJAVA EKIPA UKOLIKO BUDE 20 EKIPA KUP CE SE ODRZATI U PROTIVNOM NE! HVALA!
  2. 9 PRIJATELJI RUMA 10 DULE BECMEN CEKAMO OSTATAK PRIJAVA .HVALA JOS JEDNA ISPRAVKA PECA SE NA 6 STAPOVA.
  3. Ocigledno Gospodine niste shvatili poentu ,ali eto mi cemo ako bude trebalo da vam to licno objasnimo jednom prilikom.Bitno je da je shvatio Isus jer on ipak covek peca i to je naj bitnije u ovoj prici!Pozdrav VELIKI MAJSTORE! OD DANAS DOZVOLJENO I RAZVLACENJE OBAVEZNO PONETI GUME I OSTALA POMAGALA (SEKSUALNA)!
  4. Isuse dozvoljeno je ulazenje u vodu radi hranjenja i zabacivanja do VRATA ,ko moze neka baca samo ruke da mu se vide .A sto se tice kupanja to cemo morati na licu mesta da se dogovorimo,predpostavljam da ce neke ekipe mozda pecati na ispadanje hrane i zbog njih bi bilo glupo da se kupamo,ali ulazak u vodu do glave mislim da je dovoljno,naravno bez nekog Baterflaj stila.STA TREBA DA IDEM PO JEZERU I KONTROLISEM KO ZNA A KO NE ZNA DA PLIVA,JOS MI SAMO TO FALI!
  5. 1.Drljan Darko 2.Kod Noce -Putinci 3.Basijana -Gricko 4.Zlatna Ribica-Majic 5.Vlada Krnjesevci 6.Pop UP-ruma 7.Nostradamus-Novi Sad 8.022-Sremska Mitrovica Trenutno prijavljene ekipe , jos jednom vazna napomena za odrzavanje ovog takmicenja potrebno je naj manje 20 ekipa.
  6. Evo upravo stigoh sa mora ,posto tamo nisam imao pristup stranici izvinjavam se svima koji su postavljali pitanja a nisu dobijali odgovore.Sutra cete biti obavesteni o broju ekipa i svemu ostalom cim se cujem sa Mijatom .Pozdrav!
  7. MOle se svi zainteresovani za ovaj KUP da slobodno ostavljaju svoje prijave ovde na sajtu ,ja sam na godisnjem odmoru od 1 jula .Hvala cujemo se 12.07. i BISTRO!
  8. Mladji Soko !Nadam se da nije problem !
×
×
  • Create New...