Jump to content

PEX

Registrovani Član
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

PEX last won the day on December 31 2013

PEX had the most liked content!

PEX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Mogu ti reci da moji prijatelji pecaju na ove masinice i da su jako zadovoljni. Extremno lepo pogodjen odnos cena-kvalitet. Jako lepo slaze, odlicno koci i brzo mota tako da je veoma lepa i udobna za pecanje. Pozdrav!
  2. Za Ticu Scepter najveca hvala i preporuka a odmah za njom naravno Daiwa Emblem s5000t. Pa ako Bog da da umesto Emblem pise Tournament i onda je to to. pozdrav!
  3. Pa rekao sam cena-kvalitet odlican. Ako su nove to je ta cena. Veoma jake sa nenormalno debelom osovinom, nema super stoper i valjkasti ležaj za super stoper. Kočnica odlična i trajnost izuzetna. Slaganje dobro. Eto ukratko to je to.
  4. Odlican odnos cena-kvalitet
  5. NG spod (imao) ko ima snage i izdržljivosti ubedljivo najdalje i najteže baca. Težinu takoreći ne oseća samo treba snage. Sportex spod imam ja kao i nekoliko mojih prijatelja, izuzetno lako i precizno baca i ne lomi leđa toliko. Harrison Carpista spod imam ja, jako lako baca ali se desio peh kod prijatelja pa je pukao, izrazito pogodan za celodnevno bacanje Daiwa Infinity spod, extra lagan, extra lako baca i extra skup doduše. Eto toliko
  6. Jedna od najboljih masinica svih vremena po odnosu cena-kvalitet. Neverovatna masinica za tako male pare, i da proizvoidi se preko 20 godina. Pozdrav.
  7. E j... ga ovo je stvarno previše.ž Pozdrav!
  8. E sad ces tek da vidis sta je Vrh najlon. Ni u cemu najbolji ali ne mozes pokidati, ne gubi nosivost, izuzetno otporan na abraziju....
  9. Spro carp feeder 0,25 i Prologic XLNT 0,25 + naravno shock.
  10. Definitivno i to vrhunski rade. Pozdrav!
  11. Veruj mi budalostine. Stvarno se cini kilava i svilena ali ona peca peca i radi radi kao sat. Pozdrav!
  12. Molim te samo pricekaj sa masinicama jer sem Daiwe i Shimana samo ponekad istrci nesto sto valja. Npr Stara Tica Scepter. Ali to sve treba proveriti, Ticu proverio i stvarno je vrh za ulozeno dobijeno. U pravu su ljudi da je za PVA ipak bolji 3,5 lbs ali ako je 70m moze i 3 lbs. Pozdrav!
  13. Ako mozes ikako uzmi SPRO Royalty a za masinice malo ustedi pa kupi polovne vrhunske masinice sada su vec po 70 Eur(Shimano Biomaster, Daiwa Exceler). Moje misljenje, ali ni Longbow nisu lose, ipak uzmi ove koje ce ti biti trajnije resenje(mozda bude izazova za vece daljine). PVA moze jer su u pitanju krace distance a i PVA pravi po velicini primereno jacini stapa. Pozdrav!
  14. Dosta dobar Spod. Veoma slican starom Competition Spodu. Ne ubija ledja i lako baca terete, jedan od najboljih stapova cena-kvalitet.
  15. Vratimo se na temu, Igore Margeticu kapa dole.
×
×
  • Create New...