Jump to content

cule

Registrovani Član
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cule

  1. Prijava CT Bistro Svilajnac.
  2. Carpe concept, Deconinck, i Pacific peshe...imas njihove sajtove,udji i pogledaj
  3. Sve najlepse i sve najbolje svima vama!!!!Ziveli!!!!!
  4. Imam ih uparene sa Greys platinumima 3.9ft 3.5lbs, najlon soft stel 0,28-o.30, odlicno rade,bacanje daleko,savrseno motaju,odlicne sto se tice balansa stapa i masinice,nemam potrebe i namere da ih otvaram i gledam sta ima a sta nema od lagera,piksli federa o ostalog.Kupljene da pecaju,za te pare odlicna masinica malo vise od srednje klase i trajace mi dugo,dugo,ako ne kupim nesto drugo.
  5. Zbog cega ste danas,na kraju takmicenja jednom invalidu omogucili ulaz sa vozilom da pokupi svoje stvari,a drugom niste?
  6. Ili ta ista Emblem pro 4500...
  7. cule

    Srecan Bozic

    Vaistinu se rodi!!
  8. cule

    Badnji Dan

    Sretno Badnje vece i Hristos se rodi!!!
  9. cule

    Nova Godina

    I sve najlepse i najbolje!!!!!!
  10. cule

    Pasuje Li?

    Probao sam na masinici ultegra 10000 xsc da stavim spulnu od ultegre 10000 xsb u velicini 6ooo i to pasuje i lepo radi.Ali to sam probao na terasi kod drugara a ne na vodi tako da za sigurno ne smem da kazem kako bi se pokazalo na vodi ili prilikom kontriranja i vadjenja ribe.
  11. Ma ima sampion srecu sto Neca ne moze da dodje inace.....
  12. U ime ekipe Frend carp team,mogu da pohvalim organizatore sto su na Cepelu organizovali ovo druzenje sarandzija.Takodje sve pohvale Goranu,Vladi i Kikiju sto su redovno obilazili ekipe ujedno i merili upecane ribe,pricali sa nama i ostalo sto je vezano za ovakva uspesna druzenja.Pozdravio bih sve ucesnike druzenja,kao i odlicne domacine jezera Cepel.Od nase strane nema ni jedne zamerke na bilo koga niti zbog bilo cega.Nadam se da ce organizatori ovako nesto uraditi i sledece godine.A sto se tice naseg najmladjeg i najboljeg sarandziju Necu carp kiler majstora ma svaka mu cast!!Slike ce mo postaviti na forumu.Pozdrav i Bistro.
  13. Ha,ha....to se ne prodaje....bolje me pitaj za nesto drugo sto bi ti hteo...
  14. Koristio prosle godine G-line flex,kupio kod uvoznika,navodno original...ha,ha...i nikada vise taj najlon!!
×
×
  • Create New...