Jump to content

cule

Registrovani Član
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cule

  1. Imam ih uparene sa Greys platinumima 3.9ft 3.5lbs, najlon soft stel 0,28-o.30, odlicno rade,bacanje daleko,savrseno motaju,odlicne sto se tice balansa stapa i masinice,nemam potrebe i namere da ih otvaram i gledam sta ima a sta nema od lagera,piksli federa o ostalog.Kupljene da pecaju,za te pare odlicna masinica malo vise od srednje klase i trajace mi dugo,dugo,ako ne kupim nesto drugo.

  2. Probao sam na masinici ultegra 10000 xsc da stavim spulnu od ultegre 10000 xsb u velicini 6ooo i to pasuje i lepo radi.Ali to sam probao na terasi kod drugara a ne na vodi tako da za sigurno ne smem da kazem kako bi se pokazalo na vodi ili prilikom kontriranja i vadjenja ribe.

  3. U ime ekipe Frend carp team,mogu da pohvalim organizatore sto su na Cepelu organizovali ovo druzenje sarandzija.Takodje sve pohvale Goranu,Vladi i Kikiju sto su redovno obilazili ekipe ujedno i merili upecane ribe,pricali sa nama i ostalo sto je vezano za ovakva uspesna druzenja.Pozdravio bih sve ucesnike druzenja,kao i odlicne domacine jezera Cepel.Od nase strane nema ni jedne zamerke na bilo koga niti zbog bilo cega.Nadam se da ce organizatori ovako nesto uraditi i sledece godine.A sto se tice naseg najmladjeg i najboljeg sarandziju Necu carp kiler majstora ma svaka mu cast!!Slike ce mo postaviti na forumu.Pozdrav i Bistro.

    • Like 4
×
×
  • Create New...