Jump to content

igor85

Registrovani Član
  • Posts

    544
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by igor85

  1. Neka mu je laka crna zemlja.....
  2. Cestitao bih svim ekipama na fer i korektnom druzenju,a posebno CT Borca i CT Milica i Vlada na sjajnom pecanju. Organizacija i sve ostalo na zavidnom nivou,nastavite samo tako. Puno pozdrava i vidimo se naredne sezone. CT Zlatna Tajna Valjevo
  3. Sajle se pomeraju i pomerane su. kada je pecano sa 10-12 ekipa. 2013 godine na poslednjim takmicenjima na ovom jezeru.
  4. Pozicije bi trebalo podeliti ravnpravno,da ne bi bilo rupa. Tj sajle da se pomere. Vlada vec to zna i mislim da ce to biti sve ok.
  5. Tomo Misko mnooooogo je..... usporite malo
  6. Zaineresovana ekipa CT Zlatna Tajna Valjevo
  7. Cestitke svim ekipama na pecanju po onakoj vrucini trebalo je izdrzati ,cestitke i ekipama u plasmanu. Zanimljiv foto finis za trece mesto bravo za Bizz Bizz , cestitke CT Stara Borca . Posebno bih cestitao Milici i Vladi na odlicnom pecanju,bilo vas je lepo gledati . Mitre svaka cast na organizaciji i puno uspeha u daljem radu. Riba je bas slabo radila sto i nije cest prizor na ovoj vodi,nadam se da ce se situacija popraviti do sledeceg puta. Puno pozdrava od CT Zlatna Tajna Valjevo i vidimo se prvom prilikom
  8. Zainteresovana ekipa CT Zlatna Tajna Valjevo
  9. Zainteresovana ekipa CT Zlatna Tajna Valjevo
  10. box 1 7 Riba, box 3 Big carp 5 riba, box 4 .... 2,3 ribe, box 5 7riba, box 6 3,4 ribe, box 7 Svarc 3-4 ribe, box8 bez ribe i box 10 Carp Buster 9 riba. Nezvanicno trenutno stanje.
  11. Sta reci sem svaka cast teska fizikalija
  12. Da li moze spisak ekipa koje pecaju
  13. Hvala svima na cestitkama
  14. Moje najiskrenije saucesce porodici.... Neka mu je laka crna zemlja....
  15. igor85

    Lider

    Srecan rodjendan sve najbolje
×
×
  • Create New...