Jump to content

DJOLE KAC

Registrovani Član
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DJOLE KAC

  1. Pozdrav posto pecam na reci ( Tisa ) nekih 8 god imao sam slican problem da nadjem stap sa kojim cu bacati nekih 200 g olova  ( kad reka gura, inace je dosta mirnija od Dunava ) na nekih 60 tak metara a istovremeno da mogu i pecati iz camca u panjevima na nekih desetak metara dubine.

     Uglavnom da neduzim vise meni su bez problema zavrsavali posao Cormoranovi Bull Fighter-i  3,2 m duzine 150-300 g  sa nekih 13 karika ( fantasticno zamaraju ribu) , parabolicni , a nije carbon  da su osetljivi na ostecenja. Jesu bili teski nekih 450 g ali nisu krute motke imaju dusu. A cena mislim da im je oko 6000 hiljada . 

  2. dvoumim se za jesen boilu napraviti meso ili voče za divlju vodu zato sto ima recnog raka da li zna neko kako bi ga skinuo sa hranilišta ako pravim mesne

    Pozdrav ja imam isti problem na reci hranim mesnom boilom a na udicu boilu pakujem u carapu, ni meni se nasvida a sta cu....

  3. :lolu: Baš tako . Kako Šaran svari matori kukuruz nekuvan a neće moći Tigrov orah....

     

    A što se tiče Crnog vira bolje da povedu računa o Šaranovim ustima ( pošto je većina unakažena ) i pecarošima sto ne vode računa o ribi, a uostalom nisam baš nešto čuo da pecaju na Tigrov orah...

  4. Pozdrav.Razmišljao sam da probam Tigrov orah na reci Tisi.Mislio sam da kupim skuvan ( ili sirov pa spremim pa vašim receptima ), ali me zanima količina sa kojom da krenem a da ne preteram.Koristim i razno zrnevlje pored kukuruza i boila za hranjenje.Inače pecam od Petka do Nedelje a uglavnom dodjem par dana ranije da hranim. :pardon:
  5. Takodje i ja to radim ( pecam iz čamca ) stim da ako je na udici boila stavim po koju i u hranu ili stavim u pva i puštam.

    Takodje pecam i na kukuruz uglavnom cukk i ima rezultata.Protivnik sam istresanja punih kanti kukuruza za pre podne , nego po malo raznovrsnim zrnevljem ( naravno i kukuruza u manjim količinama ). Pecam u panjevima tako da je sva hrana tu.

    Uglavnom sam na vodi od petka do nedelje , odavno je taj Šaran naučio da ga neću hraniti svaki dan , a i nemam toliko vremena. Ali kad stignem da hranim 2 puta pre vikenda retko da ne bude i ulova.Naravno ako je vodostaj normalan bez velikih oscilacija.

    Hranilice uglavnom koristim na početku sezone, dok još riba slabo jede ili kad se ne javlja duže vreme , pa onda probam da je pokrenem... :cool:

×
×
  • Create New...