Jump to content

Filip96

Registrovani Član
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Filip96

  1. Nisam video da je diskutovano o ovoj temi, pa evo ovde mozemo o tome. Koji je vas izbor kada se radi o torbama za stapove ? Da li se odlucujete za pojedinacne ili holdall torbe, kao i koje je vase misljenje o prednostima i manama jednih i drugih? Moj izbor su holdall torbe iz razloga sto uglavnom poseduju dodatne dzepove za sitnice , kao i dzep za meredov. Mada cesto zbog lakseg pakovanja i glomaznih masina uvidjam neke prednosti pojedinacnih futrola.
  2. Ја сам тамо куповао Penn маст , плаве је боје делује баш добро.
  3. Video sam ovde na temi da ga on ima , ali i na njegovim snimcima i deluje vrhunski. Malo me buni to sto ima vise razlicitih modela , pa ne znam da li su svi od istog materijala. Na stranici na kojoj se prodaju vidim da imaju samo za veslanje , za motor do 2.5ks , i od 5ks. Posto uglavnom pecam na manjim jezerima , veslao bih ali bih uzimao ove sto su za pentu do 2.5ks ako mi nekada zatreba na vecoj vodi. To su ovi sto nemaju krajeve u obliku kupe , pa ne znam da li su i oni isto dobri kao i od kolege Ivana.
  4. Pozdrav ljudi , Kakva su iskustva sa Skipperima sada posle nekog vremena koriscenja ? Jeste li zadovoljni i da li bi ih preporucili ?
  5. Док Danny показује да у том случају треба попустити најлон и пустити рибу да се сама ослободи траве.
  6. Ја сам се одлучио за Kordu Carp Line , имао сам већ једно пецање од два дана и делује ми океј. Не спада са шпулне када се преклопи жица и ако сам намотао баш баш пуну шпулну а ради се о 0.40мм . Оно што сам приметио је да се најлон јако мало истеже. Такође могао бих да похвалим и боју најлона.Видећемо како ће се показати након мало дужег пецања.
  7. Значи Climax није нека поуздана опција. ????
  8. Да ли има неко искуства са Climax Cult Deep Purple најлоном или неким другим од овог произвођача?
  9. Shimano Tribal Velocity 13ft 3,5lb i Daiwa Tournament S6000T.
  10. Stapove sam na kraju upario sa Daiwa Tournament S6000T.
  11. Људи хвала вам што ми приближавате ове машине и помажете да решим дилему. Carp Yo Yo , прескупо ми је да дам 245€ за једну машину , нисам сигуран да бих то могао да испратим , али хвала на савету. Поздрав.
  12. Један дан ми се узима бблц , други Ултегра и све тако у круг.
  13. Што би наш народ рекао "Како год окренеш дупе ти позади".
  14. Божо скоро су биле половне као нове на огласима. Она може и нова да се узме у тој цени до неких 350-400€.
  15. Све сам ја то сагледао ,пецао на машине и са бајтом и без бајта , и ако нема машина бајт може се и без њега лако. Углавном сам свео избор на Ultegru 14000 или BBLC , XT-A или стари то још нисам детаљно разматрао. Што се тиче односа са штапом више би ми одговарала Ultegra јер Трибал као што већ неко рече има танак бланк, међутим bblc ми делује поузданије и сигурније. Приоритет су ми дивље воде и велики шарани , комерцијале ме слабо интересују.
  16. Видео сам да су те Ultegre XTD Spod јефтиније , али не знам у чему је разлика у односу на класичне. Да ли је само у капацитету најлона или шта , немам појма. Да су исте сигурно људи не би давали више новца за "ловне" .
  17. Не журим ,покушаћу да сагледам све и да се одлучим. Свестан сам да су обе машине добре и да ни са једном нећу погрешити , а свестан сам да и ја сам морам да преломим и одлучим коју. Не планирам да их мењам дужи временски период (док трају) , па се надам да ћу направити прави избор.
  18. Daiwa је испала из игре ???? . Сад је само велика дилема између бблц и ултегре , и ако се одлучим за ултегру за коју се одлучити. Мало ме од ултегре одбија тај проблем са кочницом што има , што морају да се додају подлошке али сам прочитао све теме о њима и видим да је то решиво.
  19. Видећемо још , до пролећа морам узети нешто , тешко је одлучити се јер ми се свака свиђа на свој начин.
  20. Од Ултегри сам планирао XTD или XSD 14000 ако нађем половне , што не значи да не бих узео и неку другу Ултегру ако нађем у очуваном и добром стању. Пецам на дивљим водама где ми је често потребна брза машина. Некако ми ББЛЦ делује најпоузданије да узмем као половну машину , стару серију. Али опет са друге стране , то је и најстарија машина од ове три па је могуће да је и више експлоатисана. Тежина ми не представља проблем , јер се дешава да не дирам штап по 24h са род пода.
  21. Која је теби највише одговарала?
×
×
  • Create New...