Jump to content

mare072

Registrovani Član
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by mare072

  1. mare072

    Pivski Kvasac

    ja edge stavljam u svaki mix koji napravim,bilo vocni bilo mesni,i meni nesto lepo jer imam 4 kutijetine sbsovog istog
  2. imam ja odlicne svoje mixeve za divlje vode ,pogotovo mesne za s&o,plumshel..,hvala braco na savetima,znaci sve na minimalu i udri,a m.c. mi deluje da za dunav bi bilo dovoljno 1do 1.5ml po kili. hvala drage kolege i pozdrav
  3. hvala janee care,a mix neke smernice od kupovnih ili domacih?
  4. pecam od 1999 godine na boile,i slusam ko zna koliko godina hvalospeve od monster crabu od r.h. i odlucim se da je probam pored mojih xy mikseva.dajte neke smernice,takav miris ima da mi nepada na pamet sa cim bi ga seko i dal se sece uopste i ako budete ljubazni dajte neki miks i sta propratno ako ima osim uobicajenih stvari koje stavljamo.jer kolko znam kod nas nema r.h. mixeva ako vlajko nije dobio i onda bi sve bilo lakse,ali dajte nesto od drugih firmi ili neki domaci mix i onaj ako moze final tach unapred zahvalan
  5. a za koje vode otprilike da napravim obvaj mix? i koliko si stavljao ac1 na kilo mixa?ja imam punu flasu staru 5-6 godina ali sve vreme u frizideru stoji
  6. jesi ti probavao? gde si nasao da kupis sve od max nollera?
  7. kako mislis kazu legendarna je nekad bila,kad im je to najnoviji proizvod!?!?
  8. atractamino nije glavni nosilac amina u mixui to svako zna da on ide kao podloga glavnom aminu.koliko citam kad ljudi krenu ovde da izjednacavaju atractamino sbs sa multiminom,nutraminom,minaminom,stimulin aminom a to nema blage veze.atractamino je zaseban proizvod pun minerala,vitamina,livera ali se ne koristi kao glavni amino.za to je sbs napravio atract natural,a atractamino i atractamino ppc kao dodatke da to bude savrsena stvar.ove 3 stvari se mogu koristiti zajedno u istim kolicinama ,a i ne moraju to je stvar ukusa.ne mogu da verujem da kroz tolike godine nisu nismo razvrstali neke osnovne proizvode.ja komercijalu ne pecam i ovaj mix sam iz glave napisao,a edge u svaki mix ide i u svakom mixu daje svoju notu,sigurno je bolji sa nego bez.
  9. i kgklub mix 20ml stimulin amino compaund 6-7ml squid&octopus 6 kapi black pappera s.b. oficialsicret s&o malo manje kolko pise 6 ml atractamino sbs 5gr betaina nutra 2 kasike edge sbs 2 ml sweetner malo soli i saka dve hemp metod mixa starbaits da malo razbije mix ja ne pecam komercijale ali sa ovim cete sigurno upecati koju ribicu!!!
  10. O KAKVE GLUPOSTI OVDE COVEK NECE PROCITI sve zavisi od vode do vode , ja nisam pecao na mnogo voda ali u jarku club daje ribu na svakom pecanju a na viru nisam ribu na njega ufatio e sad................ evo ti za komercijalu 1kg cluba -6jaja , ostace ti malo kluba npr 30g 20ml multimino ili neki drugi amino dodatak 5gr betain hcl 20ml triga likvida 5 ml tuti fruti richvort (to varira od vode do vode kazem negde sam pecao i sa 3ml po jajetu na udicu) csl 20-50ml sbs . . . . pod obavezno bih stavio samo amino dodatak i aromu , triga likvid sam stavljao jer mi ostalo pakovanje od L a ovo ostalo jer volim da se igram (i naravno daje malo bolje rezultate) u club nemoj stavljati nista za varenje (enzime) jer je u njemu 90% supstanci vec presvareno i kad pocnes da ga koristis videces primetnu razluku KOLKO CES VISE VELIKIH RIBA UPECATI ma gde da pecao ako imas para da hranis sa njim stavljaj samo betain i mozda 1-2 ml arome i sve ostalo mozes ali nemoj preterivati jer kad se hrani bacas puno boila u vodu moze u vodi da se napravi previse concentrovan oblak atractanata koji ce uplasiti sarana, mada su sarani na komercijalama ubijeni u culo mirisa od svih prejakih i takmicarskih boila tako da se to retko desava arome mozes koju hoces cak i kremaste (naravno one koje rade) club je extra mix imam ga na svakom pecanju , cesto ga forsiram na udici , od njega sam pravio paste- jako dobro za krupne sarana njega sam stavljao u hranilicu.......... nepogresan.
  11. trenutno sve od sbs je vrhunski jer nema muljanja,sve je origina iz madjarske po recepturi iz engleske.
  12. gore sam postavio pitanja na koja su uveliko pali odgovori na prethodnih 7 strana,ali ostavljam pitanje koja vam se secka sa jagodom najbolje pokazala pogotovo sad u prolece?
  13. koja vam se jagoda najbolje pokazala,jer ide prolece a ona je uvek interesantna za ovo doba godine,i sa cime ste je najcesce sekli? koliko sam ja video kod drugara koji je imao D.T. se meni cini vrhunska.ja sam koristio solarovu ester koja nije losa,ja sam je sekao sa kremom. da cujem vasa iskustva!?!
  14. mare072

    Pop-Up Kupovne

    ja cesto koristim pop up ali u varijanti sneska.i to obicno mesam meso voce, meso krem gledam da budu totalno razliciti.i bas su mi donosili uspeha.ako mene pitas za sneska ti je ananas-n bytrc od nutre 12ili 14mm neizbezan,a imam i pink pepper,red herring solarov i imao sam mnogo ribe na rod huchinsonov pop up mango,peach...nije mi tu torba ima 3 vrste voca.njega sam obicno stavljao na m1,franfurtsku,sqvid i bas lepo lovio.to si ti neka moja iskustva.
  15. mare072

    Dunav Saran Dva

    a gde moze da se nadje taj CSP odnosno koja ga firma proizvodi posto prvi put cujem za njega,a rado bi ga uzeo ako radi posao na dunavu
  16. mare072

    BAKA

    koliko kolsta kilo tog miksa bake koji vi kupujete,gde samo treba dodati jaja!
  17. jel probao neko nesto od njih?pa ovi imaju vise stavki i komponenti os solara,nutre i sbs zajedno.vredi li to nesto?
  18. isto i meni kad pitam za zamenu solarovog s&o mixa kazu klub a s&O nema ni r od ribljeg brasna.ja sam mislio .....
  19. mare072

    Triga Vs Club Mix

    triga je odlican mix ,al je jos bolji za mesanje sa sa 2 druga mixa.to je onda bomba.i to svi ovde znaju
  20. mare072

    Brazilian Nut

    ja pecam na dunavu i dovoljno je par ml da bude dobra secka,a koristim ga i kao secku za jednu odlicnu boilu,hteo sam da ga pitam dal ga neko koristi kao nosac boile
  21. kako da prezivimo ova 3-4 meseca a da ne poludimo?
  22. nisam ja uopste nov u ovome,ja pecam i pravim boile od 2000-2001 godine ali sam sad prvi put cuiem za promotol pa reko ako je dobar to bi bila jeziva zarada.i naravno da se ne ljutim svi smo mi ovde kolege,i porusavamo da ponognemo jedni drugima.u frizu imam najmanje 500-600-700 e u hemiji tako da znam savrseno sta je sta.zainteresivalo me je ako taj promotol radi ustedeo bi velike pare.pozdrav i izvinite ako je delovalo da se ljutim.ne daj boze pa vi ste mi najdrazi virtuelni prijatelji!!!!
  23. best bay je pen sa baitranerom,i to on pa 100 mesta ispod cena niska a bolja od mnogih naj naj navedenih,isto bi pomenui okuma oryx 65 model koji se pravio u evropi ne ovi novi,imam je 10 godina za spod ali kad mi treba 4 stap radi savrseno,340 ili koliko vec staje na plitku spulnu 0.40
  24. ma i ja budala pa pitam,dovoljno je procitati rubriku top recepti ili kako se vec zove i da coveku sve bude jasno.hvala dragi moji pecarosi!!!
  25. vidis koliko ti ne citas sta je napisano.ne zanima mene koliko promotola preko stimulin amina jer meni nista ne treba preko njega,nego ako izbacim 20ml stimulina kolko promotola,ali ovde samo par ribolovaca stvarno peca i ako se oni ne oglase zaboravite pitanje uopste!!!!!
×
×
  • Create New...