Jump to content

sarko666

Registrovani Član
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sarko666

  1. Molim te procitaj jos jednom moj post i pogledaj jos jednom video pa mozda shvatis sta je pjesnik time htio reci! Ne skrecimo sa teme!!!!
  2. Yo yo ne znam jesi li uopce procitao ovaj vagon gluposti koji sam napisao i jesi li uopce pogledao postavljeni video, s obzirom na tvoj post rekao bih NE! Zivio!
  3. Pušing i to malo jaci samo nikako da shvatim dali vecina vas ne vidi takve stvari jer gore pise fox ili sta? Inace sam isto ljubitelj foxa i mogu reci da vecinu stvari koje posjedujem su stvarno dobre kvalitete i vrjede te novce! Zato me cudi da si jedna takva firma dozvoljava ovakav gaf! To sta se proizvodi pod spomb licencom nimalo ne znaci da proizvod nemoze bit los! Nego jednostavno s obzirom na spomb patent nisu mogli da zaobidu odredene stvari pa tako za svaki svoj prodani impact daju udio spombu, sta je njima sjajno! Uglavnom odobrena proizvodnja od strane spomba bez povrede patenta naravno uz odredenu naknadu koja je poznata samo njima!!! Ne znam cime ste odusevljeni sa videa, jer let same rakete uopce nije prikazan i tko zna kakv je, kod pada u vodu zbog jedne polutke koja je veca i sadrzi sav teret taj dio pocne tonuti dok se ne cimne i ne rasipa hrana na sve strane, znaci hrana uopce nije na mjestu gdje hranimo vec svuda okolo, jer ne rasipa je momentalno kod otvaranja, usput ne znam kako mislite bacati kugle sa ovim jer nece ispast, izvlacenje je prikazano vrlo kratko ali uspije se vidjet da skace na sve strane kako ona hoce pa cak na momente i zaroni sto je vjrovatno problem ravnog nosa i vratasca jer se zapravo samo jedan dio rakete otvara i strsi u odnosu na centar ostatka rakete, plutanje je opet savrseno kao i kod spomba ali to naravno nikome nije u interesu jer kad pukne treba da kupis novu! Jedini napredak je dizajnerski, lijepo odradeno, sve ostalo kita! A cijenu da ne spominjem! Spomb je majka!!! Totalno razocaranje iz foxa!! Naravno ovo je moje misljenje na osnovu slika i videa, svakako treba da se kupi barem jedna i da se proba ali garantiram da nece bit puno bolje od navedenog!!!
×
×
  • Create New...