Jump to content

SaleKI

Registrovani Član
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by SaleKI

  1. Taktika za ovu vodu druze,ne postoji.Iz licnog iskustva mogu ti reci da je voda vrlo zahtevna i veoma nepredvidiva za pecati.Riba se ponasa skroz cudno,ne postoji favorit pozicija,nikad se ne zna gde ce propecati.Misljenja sam da taktiku moras sam odrediti na samoj vodi u tom trenutku kad sagledas datu situaciju oko sebe.S obzirom na vreme,poziciju,komsije,ni MI sami domacini ne znamo taktiku niti vrstu mamca koji je favotit.Kada peca peca i na najobicniji kukuruz,kada nece,pouzdaj se u svoje favorite od mamaca.Od 15tak domacih ekipa koje redovno pecaju svi imaju po neku svoju boilu i svi pecamo.ZNACI NE POSTOJI favorit mamac ni neka posebna taktika.Prijatelju,mamce u koje verujes,marker stap u ruke i DOBRO NAM DOSAO!!!!!!!!

  2. Sto se mene tice M1 je jedna od tri top boile ikada,varijacija imas koliko hoces,uglavnom od onog osnovnog izbaci nesto i eto ti jeftiniji.Ali nikako bez liquida M1 i black pepper oila!
  3. Druze moj,Ultimate Bionic 13ft 3.5lb,fuji metalni halter sa fuji sprovodnicima,bacaju kao sam djavo,olovo od 105gr sa PVA na tu daljinu bez problema.Mozemo se dogovoriti pa da ih probas,samo moras dodati jos malo para! EXTRA bacacki stapovi,ali zaista!
×
×
  • Create New...