Jump to content

SaleKI

Registrovani Član
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by SaleKI

  1. Na racun nastradalih od elementarnih nepogoda USR "SARAN" Kikinda,klub Ribolovacko Carstvo, zajedno sa svim ekipama sa ovog humanitarnog pecanja uplatilo 50.000 dinara!!!
  2. Taktika za ovu vodu druze,ne postoji.Iz licnog iskustva mogu ti reci da je voda vrlo zahtevna i veoma nepredvidiva za pecati.Riba se ponasa skroz cudno,ne postoji favorit pozicija,nikad se ne zna gde ce propecati.Misljenja sam da taktiku moras sam odrediti na samoj vodi u tom trenutku kad sagledas datu situaciju oko sebe.S obzirom na vreme,poziciju,komsije,ni MI sami domacini ne znamo taktiku niti vrstu mamca koji je favotit.Kada peca peca i na najobicniji kukuruz,kada nece,pouzdaj se u svoje favorite od mamaca.Od 15tak domacih ekipa koje redovno pecaju svi imaju po neku svoju boilu i svi pecamo.ZNACI NE POSTOJI favorit mamac ni neka posebna taktika.Prijatelju,mamce u koje verujes,marker stap u ruke i DOBRO NAM DOSAO!!!!!!!!
  3. Moje misljenje je:Spod stap kupujes jednom,mozda dva puta,u zavisnosti gde i kako pecas ali bolje kupi zglavno nego neke boranije.Zna se sta su pravi spod stapovi i nema ih puno u opticaju,zato strpi se malo skupi pare i kupi pravi spod stap!
  4. SaleKI

    Mesna Boila M1

    Sto se mene tice M1 je jedna od tri top boile ikada,varijacija imas koliko hoces,uglavnom od onog osnovnog izbaci nesto i eto ti jeftiniji.Ali nikako bez liquida M1 i black pepper oila!
  5. Druze moj,Ultimate Bionic 13ft 3.5lb,fuji metalni halter sa fuji sprovodnicima,bacaju kao sam djavo,olovo od 105gr sa PVA na tu daljinu bez problema.Mozemo se dogovoriti pa da ih probas,samo moras dodati jos malo para! EXTRA bacacki stapovi,ali zaista!
  6. Nisi pogresio,to je brolly extra.Mozda si kupio moj,ja sam mog prodao pre 5 dana.
  7. Pa o tome i pricam,pucanje spomba plus cena,,e to je JEDINA mana spomba.To na stranu smatram i dalje da je spomb najbolje sredstvo za hranjenje,najpreciznije,ne rasipa,ne lupa kao raketa a sto se mene tice i LETI!
  8. Jedina prava mana spomba je sto posle duzeg spombiranja pukne na sarkicama koje spajaju dve polovine.Na takmicenjima gde treba da bacis brdo hrane spremi i nekoliko spombova.Pa kad polomis tri spomba puta .....eura=?
  9. Crveni zub koji zatvara spomb moze da se postavi u dve varijante,osetljivije i malo tvrdje.Kad ga kupite uvek je postavljen na osetljiviju varijantu,zbog toga vam se otvara u letu kad ga malo jace napunite!
  10. SaleKI

    peskara zr

    Cepel je dobio sve potrebne dozvole za pecanje,od sledece sezone bice slobodnog pecanja!
  11. U prodavnicama zdrave hrane uzmete med za secerase,stavite u njega sta god vam drago,boile stoje u dipu i po godinu dana.Naravno,posle pecanja kutije sa dipovima u friz!
  12. SaleKI

    Pomoc

    Baka ili tutti-frutti,ja licno stavim na to EA TF Nutrinu aromu i u ovo vreme peca da ne verujes.Ne treba preterivati sa hemijom
  13. SaleKI

    Pelagicevo

    Svaka cast,neko ceka ovako nesto citav svoj pecaroski vek pa ne doceka.
  14. Covek je lepo pitao za misljenja o spod stapu a ne koliko je daljina do sajle.Bas smo mu pomogli.
  15. E sad je pitanje,koliko to moze da leti?
  16. Ponekad je najjednostavniji sistem i najubojitiji,godinama pecam ,probao svasta i na kraju opet ono sto svi znamo!
×
×
  • Create New...