Jump to content

ognjen

Registrovani Član
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

About ognjen

  • Birthday 09/15/1985

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    smederevo

ognjen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Pazario sam ja letos tri kom. opticki odradjena extra, slaze perfektno i najlon i konac. upario sam je sa speedmasterima 3lb i odlicno lezi u ruci. Jedina stvar zbog koje sam se razocarao u nju, desila se na drugom ili trecem izlasku na vodu. Otisli ja i drugar na M. Alas, sve ok. riba radi, treci ili cetvrti run ja zatezem kocnicu, i nista se ne desava, nasao sam se u cudu kad mi se u ruci raspao qd sraf, otpao osigurac koji drzi sve na svom mestu, jedva sam pohvatao delove da mi ne spadnu sa platforme. Sve u svemu za te pare solidna masinica, nije kvalitet kao stari PENN, i zao mi je sto sam prodao moje tournamente i zamenio ih njima. P.S. ova nova crna varijanta izgleda triput lepse nego stara serija.
  2. koja radnja, ako nije problem prosetao bih malo.
  3. cini se kao da je okumin dizajn. stopa joj je slicna kao kod ovog novog trio baitfeeder-a
  4. ekstra zadovoljan, dvoumio sam se izmedju ugo 2 i ovog i mislim da uopste nisam pogresio.
  5. evo nije bas neki kvalitet al se vidi, mislim na sliku
  6. jeste mu velika cena, ali se dosta i dobija za ulozeni novac, bar ja tako mislim. ako neko zna neku manu neka napise, jer sam se bas zagrejao i ne bih da pogresim (PONOVO)
  7. Ima li ko kakva iskustva sa ovim podom? Planiram da ga pazarim, pa reko da cujem sta ko ima da kaze u vezi istog. Unapred hvala.
  8. jedno pitanje zanima me da li se razlikuje u velicini i tezini, ili samo po kapacitetu spulne entoh 4500 o 5000 velicine?
  9. ognjen

    Velika Morava

    Takodje i puno pozdrava.
×
×
  • Create New...