Jump to content

ognjen

Registrovani Član
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ognjen

  1. Pazario sam ja letos tri kom. opticki odradjena extra, slaze perfektno i najlon i konac. upario sam je sa speedmasterima 3lb i odlicno lezi u ruci. Jedina stvar zbog koje sam se razocarao u nju, desila se na drugom ili trecem izlasku na vodu. Otisli ja i drugar na M. Alas, sve ok. riba radi, treci ili cetvrti run ja zatezem kocnicu, i nista se ne desava, nasao sam se u cudu kad mi se u ruci raspao qd sraf, otpao osigurac koji drzi sve na svom mestu, jedva sam pohvatao delove da mi ne spadnu sa platforme. Sve u svemu za te pare solidna masinica, nije kvalitet kao stari PENN, i zao mi je sto sam prodao moje tournamente i zamenio ih njima. P.S. ova nova crna varijanta izgleda triput lepse nego stara serija.
  2. koja radnja, ako nije problem prosetao bih malo.
  3. cini se kao da je okumin dizajn. stopa joj je slicna kao kod ovog novog trio baitfeeder-a
  4. ekstra zadovoljan, dvoumio sam se izmedju ugo 2 i ovog i mislim da uopste nisam pogresio.
  5. evo nije bas neki kvalitet al se vidi, mislim na sliku
  6. jeste mu velika cena, ali se dosta i dobija za ulozeni novac, bar ja tako mislim. ako neko zna neku manu neka napise, jer sam se bas zagrejao i ne bih da pogresim (PONOVO)
  7. Ima li ko kakva iskustva sa ovim podom? Planiram da ga pazarim, pa reko da cujem sta ko ima da kaze u vezi istog. Unapred hvala.
  8. jedno pitanje zanima me da li se razlikuje u velicini i tezini, ili samo po kapacitetu spulne entoh 4500 o 5000 velicine?
  9. ognjen

    Velika Morava

    Takodje i puno pozdrava.
  10. ognjen

    Velika Morava

    pozdrav sa potkovice prvi ove sezone http://i42.tinypic.com/350vv46.jpg http://i41.tinypic.com/2586q37.jpg naradio sam se ovih dana ali je vredelo
  11. ognjen

    Velika Morava

    ima jos jedno vece jezero pored potkovice, koje je dosta starije. obisao sam ih danas pa evo jos malo slika. nazalost bio sam u zurbi pa sam slikao samo sa jednog mesta i nisam uspeo da docaram lepotu ovih jezera http://i40.tinypic.com/205waqd.jpg za njega nemamo naziv ali je prelepo mesto http://i40.tinypic.com/34rhmjd.jpg http://i40.tinypic.com/2hh15ap.jpg http://i41.tinypic.com/fyqe8.jpg trave ima ali u malim kolicinama, panjeva i krsa koliko ti dusa zeli.
  12. ognjen

    Velika Morava

    Evo i malo slika sa potovice http://i43.tinypic.com/m81sht.jpg http://i43.tinypic.com/352j1hs.jpg http://i40.tinypic.com/25aoy.jpg
  13. ognjen

    Velika Morava

    mogao bih samo da te slazem. ja sam pecao na jednom sprudu i dubina je bilaoko dva metra. ima lepih mesta, a najbolja su malo nepristupacna, pa ako ne znas njivske puteve neces se snaci. verujem da je najveca dubina preko 10m jer je u jezeru radio plovni bager, znaci moze da bude samo dublje.
  14. ognjen

    Velika Morava

    samo se javi par dana ranije, a najbolje bi bilo vikendom i rado cu ti pokazati sve sto te zanima. pozdrav
  15. ognjen

    Velika Morava

    To je to. Ovih dana planiram da krenem sa pripremom mesta pa na pecanje. Rado cu izaci u susret svakom ko je zainteresovan da dodje u gostei svako je dobrodosao.
  16. ognjen

    Velika Morava

    Jezero na koje mislis se zove Ostrvo. ima ribe ali kao sto kazes cverglan ubija, peca se odlicna babuska na plovak i pre par godina upecano je par sarana 15+ i naravno nisu vraceni, covek koji je upecao nikad u zivotu nije cuo za vracanje ribe u vodu. Ima jos jedno jezero u blizini mosta pored dame, ali je malo zavuceno. Pogledaj na googlu. Jezero je najvece u okolini preko 20 hektara. Tu je pre 30-ak godina kopan sljunak i poribljeno je, pored njega prijatelj ima sljunkaru i pre par godina mu je prelilo njegovo jezero, a poribio je 91' i dosta ribe je preslo. U ovom jezeru verujem da se krije par sarana 30+. Zovemo ga Potkovica i prelepo je, mesta za kampovanje koliko hoces, obale sredjene. Ako zelite javite se rado cu vas odvesti tamo, ja planiram malo da hranim jedno mestasce tamo. Ovih dana procicemo sonarom par mesta, pa ko je zainteresovan nek se javi, rado cu pomoci svakom. Pozdrav
  17. ognjen

    Velika Morava

    Pristupni put je odlican i skoro do svakog mesta se dolazi sa sirokog i nasutog puta, jer su svuda naokolo sljunkare. Malo je teze za sator, mozda neki manji jer su tu oko mosta obale malo strmije.
  18. ognjen

    Velika Morava

    Most kod sela Dragovac. On je na glavnom putu ka Pozarevcu sa autoputa.Kod Ljubicevskog mosta nema nikakve dubine leti kad je vodostaj normalan dubina ne prelazi metar. Iz kog pravca vi dolazite?
  19. ognjen

    Velika Morava

    oko mosta odlicno radi saran, ali je malo teze doci do mesta, jer jedan cica koji zivi do mosta ne izbija odatle(citaj unistava sarane). na tom mestu sam oko bozica imao smudja 5.8kg, a burazer pre par godina smudja od 7,5kg. iako je mesto do samog stuba mosta najbolje, ima jos par mesta nizvodno, sredjena su i manje zauzeta i sto je najbitnije nema zakacaljki. Pozdrav i zategnute strune P.S. ako treba jos nesto slobodno pitaj
×
×
  • Create New...