Jump to content

Atila Han

Novajlija
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Atila Han

  • Birthday 12/07/1982

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Smederevska Palanka
  • carpteam
    Kudreč

Atila Han's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Ma Lepa Brena za 4 osobe je zeznula stvar.
  2. Napisite lepo koje su to ekipe koje su odustale od takmcenja, da ne ispadne kako su i druge ekipe krive za otkazivanje druzenja pod broj jedan, pa tek onda i takmicenja.
  3. Biće čupavo. Samo da nas vreme posluži.
  4. Pozdrav za ekipe iz S. Palanke ...... BISTRO sa puno !!!
  5. Babuška je radila do pre dva dana, koliko ja imam informaciju iz ličnog iskustva. Ljudi su nosili kući i po 20 kg. babušana. Ni jedan komad nije bio ispod 1 kg. Takođe ni jedna nije vraćena. Pune ikre i obale obrasle alavih ribolovaca. šarandžija u pokušaju - šarana pecati na Kudreču 1 ti je čist promašaj, a za Kudreč 2 nemam informaciju. Nikada nisam pecao šarana na dvojci, ali ako kolega -šarandžija 10+ bolje upoznat, rad sam da zabacim na samo otvaranje, ako bude bilo mesta. Predpostavljam da je kolega : šarandžija 10+ iz S. Palanke ili iz okoline, pa da se dogovorimo za jedno dobro zabacivanje od 1 juna na Kudreču 2. Naravno ako ste radi da ujedinjenim snagama pokušamo uhvatiti kog miljenika (šarana) ???
  6. http://www.youtube.com/watch?v=x4C-27s7etU&feature=related
  7. Iz Smederevske Palanke godišnje za dozvole ode 2.000.000.00 din., i par stotina više. Preko 400 registrovanih pecaroša ima na području Smederevske Palanke, a za uzvrat dobijaju ove godine 2012 500 kg. mlađi. Hvala privatnom preduzeću koje mi izdaje dozvolu godišnju. Pa to je bolje da svako stane u red sa kesom kada dođe taj dajc od kamiončeta i sačeka svoj ulov od 1 kg. po pecarošu plaćenog 5000.00 din. BRUKA !
  8. Išao bih negde za vikend na babušku. Ima li neko neku informavciju gde radi babuška.Reon: Golubac, zimovnik S. jezera, i td.??? Hvala u napred svima na brzom odgovoru.
  9. Kolega, drago mi je da se neko javio povodom ove priče o jezeru Kudreč. Tema je odlična za raspravu i nadam se rešenju bar jednog dela problema. Kao što sam rekao u predhodnom post-u da jezero Kudreč se poribljava sa 400 kg. ribe godišnje, i da je to smešno i žalosno. Taj isti Draško i kompanija su to jezero i učinili takvim kakvo je sada. Nisu ni oni jedini naravno. Pecaroši pojedini su nosili kući i šarančiće po 500 gr. do 1 kg. Kao da su gladni svega. Moje pitanje za sve koji posete ovu temu jeste: Ima li ko zainteresovan da pomogne ovoj vodi, i kako ??? Po meni bi trebalo da svaka voda koja je ne spada u privatno vlasbništvo trebala da dobija istu količinu mlađi kao i sve ostale vode po broju pecaroša u toj opštini, ili po površini vode. Pre bih izvadio dozvolu samo za vode u Smederevskoj Palanci po ceni istoj od 5000.00 din. i pecao na Kudreču ili Jasenici nego da se lomataram po Srbiji, stim da se poribljava kao i sve ostale vode. Ok poštujem sve vode i volim kada negde odem na stranu. Ali ja da nemam gde da pecam u svom mestu za ovoliku cenu godišnje dozvole, SRAMOTA !!! Ja sam za to da svako na svojoj vodi u svom mestu peca sa godišnjom dozvolom, a kada ode na stranu plati dnevnu, vikend ili 7 dana dozvolu. Od tih para i para od godišnjih dozvola, svako svoju vodu da poribljava i čuva. Verujte mi da bi svaka voda u ovoj našoj zemlji Srbiji bila fenomenalna i za ribolov i za odmor. Ali kako vidim da od toga samo profitiraju privatnici - privatna jezera. I sve ce ih više biti. Slobodne vode će se uništiti i otići u zaborav. VIšE ........
  10. Jezero Kudreč je prelepo jezero. Priroda je učinila svoje. 10 + .Riblji fond 0 (nula). Poribljavati jezero godišnje sa 400 kg ribe -SMEšNO i ŽALOSNO. Dobrodošli u Smederevsku Palanku.......... Da razjasnim šta je smešno, a šta žalosno. Smešno je to što je 400 kg ribe pušteno prošle 2012 god. Mislim da je deverika u pitanju. šarana čekaš 10 dana, a može da se desi da i bez ulova se vratiš kući. Žalosno je, to zadovoljstvo košta 4600.00 din. + članarina 400.00 din, = 5000.00 din. godišnje. U Smederevskoj Palanci ima dosta pecaroša koji godišnje vade te čuvene dozvole. Jedan od njih sam i ja. Za taj novac koji se prikupi od godišnjih dozvola u S. Palanci može da se namiri bar 5 jezera Kudreč, ali ima prečih voda od Kudreča. Tako bar ovi u vrhu saveza misle. Čista matematika. Za svoj novac koji uložiš, vraća ti se na kašičicu. 400 kg. ribe....
×
×
  • Create New...