Jump to content

Ciki74

Novajlija
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Ciki74

  1. Nova akcija protiv ribokradje. Dana 11/12 decembra clanovi kluba ProfiRiboloovacVrsac obisli su deo kanala Dtd od Potporanjskog do Vlajkovackog mosta. Tom prilikom izvadjeno je 11 mreza koje su bile razvucene od obale do obale. Iste su spaljene po zavrsetku akcije. Vise informacija na Fb profilu ProfiRibolovacVrsac.
  2. Ovu cu da kupim i da je drzim u vitrini. Prelepa.
  3. Milancheshow,jedno pitanjce. Na slici koju si postavio vidi se Ultegra xtb ci+14 i deo stapa,tacnije rukohvat. Da li je to Prologic Quasar?
  4. O tom Vasile. i bas taj klip. Hvala. Pozzz
  5. Izvinjenje drugovi. Hteo sam da postavim klip Nash Pursuit sa youtube stranice Nash Italia,ali mi nije uspelo. Inace Nash je vratio za 2017 god stap Pursuit. Nekadasnja perjanica K.Nash-a kotirala se u sam vrh saranskih stapova. Videcemo sta kaze novi model.
  6. Matori Nash nikad ne spava. Послато са HTC Desire 526G dual sim уз помоћ Тапатока
  7. /uploads/imgs/pre_1478991657__p_1970_1_1.jpg Drugovi ribolovci da li se neko susreo sa ovom udicom ili pecao na nju,kako se pokazala?
  8. Prenosim informacije objavljene na fb stranici Drustva za zastitu i proucavanje ptica Srbije---30.10.2016 recna policija iz Kostolca je u opseznoj akciji na podrucju Ade Cibuklije gde je kontrolisala reku ali vikendice poznatih krivolovaca,zaplenila 191 mrezu,ukupne duzine oko 9km,i 210 kg ribe
  9. Aj dok ne stigne novi K1 jel neko ima 'stare' Quasare? Kako bacaju,rade pod ribom,zavrsna obrada...
  10. Topline,drzao sam u ruci stap koji te interesuje. Vidim da si pitao jos februara ali ako ti nesto znaci evo ovako. Sa tim stapom nisam pecao ali bio sam ponosni vlasnik Dream Maker Enigmi 12ft 2,75lb. Lepse stapove nisam video. Burgundi boja plus pletenje celom duzinom stapa,fuji SIC karike plus vrsna pecurka,zidovi debeli da mozes od gornjeg dela napraviti tri nisko budzetna stapa. Parabolicne akcije,radi od same drske. Daleko od toga da nema snage. Stap za uzivanje pri zamaranju sarana. Ako nesto znaci ja sam ih polovne 2005 god platio 600e. Bili su u top stanju.
  11. Vode unistene krivolovom. Nazalost ovo je sve cesci razlog zbog kojeg ribolovci napustaju svoj omiljeni sport. Prelistavajuci oglase ribolovnog pribora sve cesce se kao kao razlog prodaje navodi naslov ovog posta. Razlog da se uhvatim tastature i napisem nesto o ovoj temi je ovonedeljna kampanja mog prijatelja na potezu kanala DTD ispod kajtasovacke brane koja se zavrsila porazavajuce. Sest uzaludnih dana i noci bez ijednog povlacenja. Mesto velike dubine i puno panjeva. Nekada je to mesto davalo izuzetne rezultate. Prelepi sarani dvocifrene kilaze su se izbacivali i budili nadu nas ribolovaca da ce zapistati nas signalizator. Bas u ovo vreme polovinom jeseni javljali su se najkrupnii komadi. Ovog puta nista. Sest dana bez ijednog izbacivanja. Jednostavno saran nije tu. Napustio je svoje prirodno staniste oteran mrezama ili je ubijen strujom. Prelepa voda izgleda mrtvo. Dvadeset godina bezvlasca na ovoj vodi uzelo je danak. Poslednjih godina saran od pet kilograma je pravi kapitalac. Najveci saran meni poznat uhvacen na ovom delu kanala tezio je 19,6kg. Da podsetim rec je o divljoj vodi. Nadu ribolovaca da nije kraj budi imenovanje novog ribocuvara koji zasad radi svoj posao.
  12. Moja preporuka Free Spirit E-Clas 12ft , 2.75lb. Vrhunski osecaj prilikom zamaranja.Tanki,elegantni a moze se i poprilicno daleko zabaciti.Stap za uzivanje. Cenom mozda malo probije tvoj budzet.
  13. E ovo je majstor. Ma doktor saranskog ribolova. Ulovi I pusti I to na divljoj vodi kao sto je Dunav. Svaka cast JOVANE
  14. Pecam na pomenutu masinicu vec dve sezone i dalje je kao nova. Vidim na forumu da je neki koriste i mnogo duze. Dobar pokazatelj kakav je proizvod je njegov opstanak na trzistu. Tica Scepter se sa malim kozmetickim izmenama proizvodi vec vise od deset godina. Ja sam je isto uzeo po preporuci iskusnijeg kolege i nisam se pokajao.Za malo para mnogo muzike.
  15. Milose probaj u prolece da lovis u plicem delu jezera.Voda se brze greje pa samim tim i saran bi tu trebao pre da pocne sa hranjenjem.Ispitaj i kakava je situacija ispod vode,ima li prepreka.Ako je dno kao tepsija mozes situaciju popraviti potapanjem prepreka.Za to ce ti trebati camac ali ce ti se trud visestruko isplatiti.
  16. Prekrasne ribe i jos lepse fotografije.Prosto sam ljubomoran na ovakve ulove.Lepo je videti da u nekoj nasoj vodi plivaju sarani +20. Ovde kod nas u juznom Banatu vode su odavno opustosene. Vodama caruju mrezarosi,strujarosi i grabuljasi i ostali mesari.Mi ribolovci smo smetnja na vodama.Pecao sam godinama na kanalu DTD ispod Kajtasovacke brane.Bilo je to mesto koje su posecivali ribolovci iz cele Srbije.Sada je to leglo najgorih ribokradica.Jezero Conoplja pokazuje da pravilnim gazdovanjem mogu da se ocuvaju vode. Veliki pozdrav za sve ribolovce koji su postavili svoje fotografije na ovom forumu.
  17. Gledam ih cele zime na sajtu Carpologije,klipove na Youtube....i dok se ja budem odlucio Prologic ce prestati da ih pravi
  18. Kolege da li je neko koristio udice Gamakatsu Specialist R ili RX?
  19. Hvala svima na lepim zeljama
  20. C2 Natura. Pogledaj Prologic Balkan Expedition 2014 i videces ih kako rade pod ribom
×
×
  • Create New...