Jump to content

igor_carp

Novajlija
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by igor_carp

  1. Kada bi se posadilo drvece stavile klupe obelezila mesta sa becmenske strane posadila trska i pecala samo jedna strana i normalno pustila riba mislim na sarana pa za 1000 din uz pecanje uhvati i pusti dobijas osvezavajuci napitak , plesku i pomfrit i svo vreme pecanja provedes u hladu normalno sa desetak ulovljenih sarana. !!! Nebi niko ni znao da na povrsini od 56 hektara da pored ima malo groblje .!! Toje bio predlog sarandzija iz Becmena ... :pecanje1: :pecanje1: :pecanje1: Da se nosi riba to na prvom delu ko ne upeca ribu dobio bi da ponese 5kg babuske velicine sake :ribica2: :ribica2: :ribica2: Bilo bi uzivanja a i zarade !!! TO JE BIO PREDLOG !!! BISTRO!!!!

    Ili bar samo da se zasadi drvece i dopuni jezero vodom???
  2. Ja u zadnje vreme koristim gotov marosh spod mix i xxl i obicni i odlican je

     

    Gde moze da se kupi gotov Maros spod mix i koja je cena,koliko ga ima(kg)?

  3. Da li je neko dobijao na ovu boilu?Nisam video ni jednog proizvodjaca da je ima u ponudi,da li se moze pronaci negde u Beogradu kupovna?
  4. Pozdrav svima,

    zovem se Igor Jovanovic,zivim u Beogradu.Imam 14 godina a pecanjem se bavim od 4.Saranskim pecanjem sam poceo da se bavim oko 3 godine i sad sam se potpuno zarazio.Dosao sam ovde da se malo edukujem i naucim nesto novo ako nemate nista protiv?:D

    • Like 1
×
×
  • Create New...