Jump to content

Sava98

Novajlija
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sava98

  1. Ja kao pocetnik koristim Ron Thompson 13 ft 3 lb uparene sa Formax Edura Carp 70
  2. Na improvizovani zig rig sam dobio amura Tj. zakacio se za peraje ..
  3. Sava98

    Ada Safari

    Juce sma bio na Ada Safari i za 6 sati sam imao jednog sarana preko 6 kg i jednog amura 6-7 kg uz pomoc Dusan Duca Janac
  4. lalicuss mislim da nema potrebe da se dize tenzija da se pravi svadja Ja sam sam pitao za jedan koristan savet za pocetnika
  5. Sava98

    Shiki 31

    Srecan Rodjendan sve najbolje
  6. Eeehej ljudi niismo ovde dosli da se svadjamo , ovde sam postavio topic radi pomoci koja mi treba .. Covek nije nista mislio ruzno nego je samo rekao za taj nivo para da moze i od nekih stvari mozda 400-500 din skuplje da se napravi neka ne takmicarska ali malo bolja boilica .. Tako da se nadam da se sve prozivke i svadje ovde zavrsavaju .. Bistro !
  7. Ne mogu da vam se javim u inbox zato sto nemam 10 + postova pa ako imate recimo skype ili fb ili tako nesto jedino preko toga .. Ili preko tel. POZDRAVV !!
  8. Igor-carp hvala za DB Banana
  9. A gde ima da se kupi richworth ? CUo sam da su dobre boile ali ne znam gde imaju da se kupe ?
  10. Imam Berkley BuzzBait sve vrste samo bih hteo neke bolje termicke obradjene .. 12 ili 16 mm
  11. Pecam Ada Safari imas sarana dosta i amura onako .. Mika Alas jezero sa dosta sarana i onako amura .. i baranda ( jezero saran ) dosta sarana ..
  12. E ovako .. Ja sam u dilemi koje boile da uzmem , jos sam mali da bih sebi mogao da priustim boile od 2000,3000 din (Za kg ) .. Nov sam na forumu , pa bih vas zamolio da mi pomognete . Unparedsam zavhalan . Bistro!
×
×
  • Create New...