Jump to content

Marko Krivi

Registrovani Član
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Marko Krivi

  1. Slazem se zaista da treba da se pristupi rešavanju problema i takodje mislim da je jako dobra ideja da se organizuje druzenje.Dosta nas bi rado učestvovalo. Nazalost bojim se da kao i većina stvari kod nas u zemlji ni za ovo nije najpametnije cekati da drzava resi problem jer to moze jako da se oduzi a bojim se da za to i nema toliko vremena. Mislim da bi udruženje za pocetak trebalo da iznese ideju kako rešiti problem a za to treba neko ko ce sve staviti na papir. Verovatno mi ne mozemo pokriti sve troskove ali svaki novac je dobrodošao. Eventualno mozda neka peticija da se pise ili da se pise turističkoj organizaciji Sombora, to su neke od ideja.
  2. Bila bi velika šteta da ovakvo jezero nestane. Trebalo bi sto pre da se pristupi rešavanju problema sto verujem i da se radi.Čuo sam i ja za ideju o bušenju bunara i nadam se da ce uspeti da to realizuju.
  3. Navodno je i jedan od glavnih krivaca firma "Ferrero" koja u selu Aleksa Šantić (vazdušnom linijom oko 5km, neka me neko ispravi ako grešim) ima svoje zasade lešnika koje navodnjavaju. Kad su bušili bunare pogodili su glavnu žilu jezera.
  4. Kakva je situacija sa vodom na Čonoplji.Jel ima neko sveže informacije?
  5. Jel imate predlog za neki sator koji ima podnicu na rajfeslus ili sator iz jednog dela sa podnicom i da je pritom visok naprimer 170cm 180cm?
  6. https://postimg.cc/gallery/ikv1p9ks/ Slike od pre par dana
  7. Hvala puno moracu negde da nadjem
  8. Ako neka zna mnogo bi mi pomoglo,kupio sam Fox Txr digital bazu za moje MX+ ali činčevi( ili ti delovi koji ulaze u signalizator) su kraci od rupe za transmiter na samom signalizatoru i kad ubacim oni sami idpadaju i samim tim baza ne moze da detektuje signalizator,ako je neko imao slican problem znacila bi mi informacija gde je nasao kablove sa činčevima koji odgovaraju jer su moji prekraetki ili kakvi bi bar trebali da budu.Inace bazu sam probao na jednom starijem modelu Fox i rade perfektno i stoje odlicno,kao da je tamo rupa za transmiter manja i samim tim stoje odlicno
  9. Imam ja Tx2 Intensity mada to ti ne znaci mnogo
  10. Ima u Alcarponeu ispod Pancevackog mosta
  11. I mene bi zanimalo, konkretno 12Ft 3.5lb
  12. Marko Krivi

    SPOD MIX

    Radnja u Žarkovu je na uglu Đorđa Tasića i Milana Jovanovića.Čini mi se da je adresa Đorđa Tasića 53
  13. Marko Krivi

    SPOD MIX

    Imas i u Žarkovu sličnu radnju ako ti je bliže
  14. Kupio sam ja ali jos nisu bile na vodi.Za vikend ce biti probane
  15. Ne mislim da danas ako je nesto sto je dva tri puta skuplje treba da znaci i da je kvalitetnije,trebalo bi da bude ali nije bas uvek tako.Isto tako i cena njihove proizvodnja pa i krajnja cena u prodaju se u dosta slucajeva formira prema brendu.Interesuje me sta bi vi birali u nekom cenom rangu od 300 350e za tri stapa,da li neki Velocity ili Tx2,CC30 (kojih ima i jeftinije) ili imate drugi predlog.
  16. Iskren da budem i ja sam ih video u radnji i zaista sam se odusevio na prvi pogled nema sta ,mozda se javi jos neko ko ih i posuduje.Deluju mi da za taj novac i vise nego vrede.
  17. Pozdrav,da li je mozda neko imao iskustva sa pomenutim stapovima u izvedbi 12ft 3.25lb?
  18. Marko Krivi

    Ada Safari

    Jel ima neko bilo kakve novosti vezano za Safari?
  19. Verujem i meni je to najveci problem,mada ima ljudi pecaju i na teze masine npr. BBLC pa opet mislim da je sve stvar navike..
  20. Srecna Nova godina sve najbolje svima!
×
×
  • Create New...