Jump to content

Pejin A.

Novajlija
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Novi Bečej
  • carpteam
    Carp Hunters

Recent Profile Visitors

213 profile views

Pejin A.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Imas pravo da me nije dugo bilo, ipak sam ja "Šarandžija u pokušaju", ali ipak imam želju da podelim recepte sa šarandzijama, ali ne recepte koje sam skinuo sa neta ili načuo na nekim vodama, već koje sam isproba, ili su isprobali mesto mene drugi, za razliku od drugih koji to samo puste na ovaj forum... Polako, ali sigurno sam zakoračio da postanem "INTERNET ŠARANDŽIJA" ko ti!
  2. Ovo je sve "Igra bez granica" Moze i tako da se kombinuje! Baš ću probati ovaj tvoj mix. Deluje mi baš ono kao..
  3. Alo TaŠin!!!?? Stavi na papir koliko čeka ide u mix, i koliko kg boila može da se narola, pa tek onda donesi zaključak?!!!! Do juče skoro niko nije znao za Haits-ov proizvode, verovatno samo oni koji se decenijama bave ovim sportom! CCMoore je omogucio svakom pecarosu da nešto narola i osmisli u skladu sa njegovim mogućnostima. Ovo sto si naveo moze jos jeftinije da se nabavi
  4. Monster Crab 200g LT-94 150g Haringe 50g Predigest 150g Sojino brašno 100g Mlevene semenke (Konoplja i nigger) 300g Griz 50g Robin Red (Bez BFM, Club, Red Heringe i ostalih mixeva! Oni su vrhuski mixevi, nemoj pogresno da me shvatis, ali brate, mnogo je to para da kombinijes tri vrhuska mixa, nepotrebno!!!) Aroma: 8ml Pelzer Ulje: 20ml Salmon Amino: 30ml Richamino Additive: 10g GLM 20ml Betain tečni CCMoore !!!!!!!!!!!!!BISTRO!!!!!!!!!!!!!!
  5. Pejin A.

    BAKA

    Kod nas u Srbiji Betain HC1 nije kvalitetan( boja i miris), meni nema ko da nabavi iz Engleske, zato sam primoran da koristim od CCMoora! Da je najbolji Betain HC1 bio je, al vise nije!!! Čak i mixevi koji su nekakda bili vrhunski sad se prodaju samo zbog imena. Potrebno je više jaja, nema tu boju, struktura mixa se menja. Al da ne zalaziumo u tu temu, ovako pravljena "BAKA" radi!!!!
  6. Pejin A.

    BAKA

    Dobar dan moji prijatelji šarandžije! Već duže vreme posmatram vaše komentare na izlaganje mojih/vaših prijatelja šarandžija. Kako stoje stravi, problem je u receptu "Bake". Jedni objave, drugi ne, treći u to ne veruju, jer postave pitanje: "Ako mu peca, a mi smo mu kokurencija na vićini takmičenja, zašto je on javno objavio recep sve u mililitre i grame, odnosno podelio njegovu tajnu sa nama ???" Šarandžije, da bi napravili "Baku" koristite sve od WD-a (mix-fruit, amino, koncentrat, stimulin, sladilo, aditiv) onako kako je proizvodjač naveo, nista ne treba filozofirati. Dalje, što se tiče tekućih NUTRABAITS & CCMoore (Nutramino, Jaffa, EA TUTTI FRUTI, tečni Betain CCMoore) doziranje kako je proizvodjač naveo. Aroma: donja granica i esseintial oil!!!!! Aminokiselina: od 30-40ml, ako za Amura pripremate, smanjiti dozer aminokiseline. Additive: Betain 20ml (Jer NutraBaits-ov nije vise ko sto je nekad bio, ovo je smejurija-šećer običan) Ulje: NEMA POTREBE!!!!!!!!!!!!!!!!! Rola se vrhunski!!!!!!!!!!! Napomena: Izbacite CAJOUSER CREAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za moju "Baku-PLAZMU" moze da potvrdi moj prijatelj Ivan Tašin!!!!
  7. Oho! Nije valjda da se neko setio da odgovori ili da predlog na postavljeno pitanje!!!! :/ Hvala, Ivane Tašinu Malo cemo da doradimo ( nesto da izbacimo i nasto da primenimo) Jos jednom HVALA!!!
  8. Kolege sarandzije, interesujem sta bi mi vi preporucili da koristim od mixa, aditiva, itd....kako bi napravio dobar boil koji bi radio sa ovom aromom- scopex squid liver?! Te arome vise nema u prodaji, a dosta sarandzija je hvale da je dobro pecala tokom cele godine. Meni je ostalo negde oko 40 ml i cuvam je "ko oci u glavi" " Na bocicic pise 14 ml na 4 jaja, to je mnogo zato me interesuje vase misljenje i adekvatan savet sta i kako! Hvala
  9. Pejin A.

    Boila Plum

    Evo jednog dobrog i jednostavnog recepta Plum-ShellFish: 200g masne soje 600g žuto brašno 200g lamlac ili vitamelo (CCMoore) 6 jaja (50-60g) A klasa Najzanimljiviji deo svim šarandzijama: Aroma Plum-ShellFish Vision 10 ml (ko ima stare zalihe odlicno, ko nema RH Shellfish 6ml + Nutra Plum 4ml) Susamovo ulje 30 ml ( moze i Omegol- jestivo, ili Hemp oil) Aminoatract SBS 30 ml Zasladjivač 6ml Betain 5g (.. i sami znamo da se može dozirati onoliko koliko nam je džep dubog ) 2 kšikice Morske Soli ( prirodni konzervans i atraktor) + HI NU VAL "Nutrabaits" 10 % samo da obogatimo naš boil da bude formula jedan Ima jos tri komponenete, ali je ovo sasvim extra i pristupačan mamak
  10. "BAKA" neće nikada dojaditi šaranima. Što je više plasiraš u jezero, ona bolje radi! Kako na jezerima, tako i na kanalu DTD N.Bečej radi extra Živi svedok Brane Nerast iz Kikinde
  11. Pejin A.

    Krem Boila

    Upravu si Luto Časopis Svijet Šarana broj 13. Lipanj 2009.god. Neverovatno kako ima kremast miris i bez dodataka drugim aditiva, ko sto sam napomenuo...! Sve te komponente kada se pazare daje ti mogućnost za 10kg mixa Kontam da je sasvim dovoljno:
  12. Pejin A.

    Krem Boila

    U pravu si buraz Ali,jbg. Savremeni saranski ribolov sam po sebi to zahteva. Na pocetku ti je tesko da skontas sta je sta i gde se moze kupiti, a zato kasnije, samo se cuje: Pii, pii, piiiiiiiiiii!!! Sve se to da kupiti kod nas.
  13. Pejin A.

    Krem Boila

    Cao Jope! Da bi napravio kremastu boilu (Crem, Caramela Crem, Scopex, Plum), ja bi ti preporucio da koristis komponente od CCMoora, a to su:Baza: Lamlac 100g Sueprgolg 60 100g Vanila Extrat 150g Zrnasta struktura: MoresClo 250g Vezni deo mixa: Soja, Keks, Griz Navedene komponente mozes naci u Madjarskoj ili kod nas. Cena je vise nego prihvatljiva MIX se jako dobro pokazao. Ima fantastican miris i bez ikakvog dodatka. Bistro!!!
  14. Preostaje mi SBS :(. Aroma od SBS-a mi nije nesto, ali iskreno! Jedino sto koristim od SBS-a je Scopex, ubedljivo najbolja!!! Interesuje me, da li koristite MIX Winter Secret+ Heringu CCMoore kao osnovni mix ili nesto drugo? Hvala.
  15. Hvala Nikola. Nacuo sam i ja nesto u vezi zatvaranja Vision firme, al reko da proverim da li je tacna informacija. Ubedljivo najbolja aroma Preostaje MKM Plum-ShellFish
×
×
  • Create New...