Jump to content

DENTOS

Novajlija
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko

DENTOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. DENTOS

    Pelagicevo

    Evo ,ja cu napisati o hot spotu na svom najboljem pecanju na ovom jezeru. Dakle ovako ,najbolja mi je bila pozicija br.6 ,mjesec april. Pecao sam na 90-100 metara prema sredini pozicije 28. Bio sam 3 dana,hranio hranom za golubove i kukuruzom + minamino. Pecali smo samo na Hot Demon. Riba nas je ubila. Doduse,to je bilo prije 3 godine.
  2. Hvala ti Jane! Hvala i tebi Marko!
  3. Dobio sam taj mix( 3 kg). Necu ga baciti. Zanimalo me da li je jak mix kao Club pa netreba skoro nista da se dodaje osim jaja i eventualno aminokiselina?
  4. Dobro. Ali me ipak zanima ono iz prvog posta...
  5. Druze na koje engleske forume ides?
  6. Prvi put bih rolao ovaj mix. Zanima me da li je netko rolao,kakav mu se pokazao? Imam sto kombinacija u glavi. Na engleskim forumima ga uglavnom spominju sa aromom Esterblend 12. Probao bih ga mješati sa Club mixom.
  7. Nema sanse da poz.28 peca izmedu 5 i 6. To bi znacilo da ulazi u sektor poz.29.
  8. Pricam o 3 dana kad je riba generalno slabo radila. Sajle nema. Kad smo dosli na jezero,pozicije 1,2 i 3 su se pakirale kuci. Pecali su jos par sati i vidio sam gdje su pecali. Momak sa poz.1 je dosao do nas i rekao mi gdje je imao jednog sarana u 3 dana. Da,pecali smo na sprudu na nekih 80 m prema zaljevu izmedu 5 i 6. Pecali smo i iza i ispred spruda. Na tom spotu smo imali sarana( jedinog) u 5.30 po noci.
  9. Pa kao sto sam i rekao,pozicija 25 najbolje pecala u zadnje vrijeme. Mi smo na poz. 29 pokrili i plazu( mjesto gdje je bila sajla),pecali i na spotovima pozicija 1,2 i 3,a pecali smo i na hranilistu orjentiranom izmedu poz. 5 i 6. Na koncentriranim hrpicama boila dobivali smo amure. Na poz. 5 bili neke nase Švabe. Imali su 4 rod poda( njih dvojica) sa po 2 stapa na svakom. Pokrili su i lijevi i desni zaljev i ispred sebe. Takode su slabo pecali. Ja se ove godine na ovoj strani jezera nisam napecao.
  10. U nedjelju je jedino dobro pecala poz.25. Covjek je prije podne imao 4 sarana.
  11. Bio sam na jezeru prosli vikend,od 25. -27.,na poziciji 29. Vrijeme bilo prekrasno,sunce,bez vjetra. Riba jako lose radi. Bilo je zauzeto 5 pozicija( 5,29,28,25,7). Svi su imali 1-2 ribe i to samo nocu. Saran se bacao po cijelom jezeru,ali nije uzimao preko dana. Amur je jos uvijek aktivan. Imali smo 10 poteza,7 riba vani,od toga 6 amura i 1 saran( 20+). Svi sarani uhvaceni na jezeru su bili 18 i vise kg. Znaci ,vrijeme je za pecanje rekorda!
  12. Nije spod štap. S-plus štap je nasljednik serije Snooper štapova. Štap u nižem cjenovnom i kvalitetnom rangu od Outkast serije. Sve u svemu dobar štap.
  13. Pa i ja sam svoj rekord na Pelagićevu upecao na kombinaciju te dvije arome- squid(Dynamit baits)+ pop up banana(Solar).
  14. Zašto ti djeluje primamljivo? Ako je tebi zanimljiva kombinacija te dvije arome,pitanje je zašto bi bile i šaranu? Nitko ti nemože dati konkretan odgovor za tvoju vodu i vrijeme kad budeš pecao. Probaj sam. Navesti ću ti jedan primjer. Pecao sam na jezeru Jošava kod Đakova(Hrvatska). Bio sam 24 sata na vodi . Pecali smo nas trojica. Isto hranilište smo imali . Imali smo svaki podjednako riba. Ja sam pecao na fish boilu ,aroma rak. Drugi rijatelj na aromu dud ( RH KUPOVNA BOILA),a treci na svoju boilu sa kombinacijom te dvije arome. Svi smo se napecali,ali ovaj treci je imao samo krupne ribe. Isto tako imam iskustvo da smo na drugoj vodi imali na hobotnica- dud samo sitnu ribu ,a na istu boilu sa aromom hobotnice samo krupnu. Treba kombinirat i tražit....
×
×
  • Create New...