Jump to content

ribnjakbecmen

Registrovani Član
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Becmen,Surcin,Beograd
  • Interesovanja
    Sportski ribolov

ribnjakbecmen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Dvojka je ociscena, uredjena, napunjena vodom i delimicno poribljena. Da bi uzivanje bili kompletno, potrebno je ubaciti jos sto vecu kolicinu kapitalaca. Na nasem trzistu nismo uspeli do sad da nabavimo mnogo. Zato molimo pecarose, i sve prijatelje, ali i one druge, da nam pomognu da nabavimo Sto veci broj SARANA KAPITALACA kako bi dvojka postala RAJ ZA SARANDZIJE. Bistro.
  2. Dragi prijatelji, pomozite nam da nabavimo sto vise krupnog sarana za dvojku. Sredstva su obezbedjena, samo da pronadjemo ribu, i uzivancija pocinje. TREBA NAM STO VECI I ZDRAV SARAN. Bistro.
  3. Postovani pecarosi, zbog prenamnozenosti algi u jezeru 2, doslo je do deficita kiseonika u toku noci sto je izazvalo uginuce jedne kolicine ribe . Uradjena je analiza uginule ribe i utvrdjeno je da nema nikakvih mikroorganizama i da je uzrok smrti ugusenje te da riba u ostalim jezerima nije ugrozena. Rade se obimni radovi koji ce ovu vodu potpuno stabilizovati i odmah potom idemo sa poribljavanjem, kako bi rblji fond vratili na predshodni nivo. Bistro.
  4. Nosenje ribe na jedinici je ograniceno na 5kg babuske, i jedan primerak plemenite ribe od 1 do 3 kg. U jezeru ima zaista mnogo ribe pa su i ulovi srazmerni. CUVARSKA SLUZBA SE TRUDI DA SVE ISKONTROLISE ali nemozemo angazovati 150 cuvara za 150 pecarosa. Zato apelujemo na one postene, koji su ipak velika vecina, da nam pomognu, jer je to i za nase i njihovo dobro. Ako primetite ista sto je nepropisno, a sa previlima ste svi upoznati, molim vas da nam se obratite na tel 0698637864 i mi cemo odmah intervenisati. Pomozite nam da nas ogroman trud koji smo do sada ulozili nebude uzaludan. Bistro.
  5. dO SADA JE PRIJAVLJENO 15 EKIPA. pOZURITE. sPISAK PRIJAVLJENIH EKIPA MOZATE VIDETI NA RIBNJAKU. nECEMO GA OBJAVLJIVATI.
  6. Porzavamo akciju jakovackih ribolovaca PLOVKOM PROTIV DROGE
  7. Spisak nemozemo ovde objaviti, ali mozete imati uvid kod nas na ribnjaku. Jos ima mesta ali pozurite,
  8. Carp cup, Becmenska bara prvog maja 2013. Vise informacija na "Ribnjak becmenska bara" i na nasem fb nalogu. Bistro.
  9. Azurne informacije na Ribnjak becmenska bara. Bistro.
  10. Pogledajte na nasem fb nalogu pravilnik saranskog takmicenja za prvi maj, kao i izvestaj sa poribljavanja jezera broj dva takozvanog saranskog, ili sportskog, Bistro.
  11. Vidite, ocigledno je ovde doslo do malog nesporezuma. Pecanje treba da pocne u 12, ali neznam odakle zakljucak da ce prvo poceti pecanje, pa onda se izvlaciti pozicije . Ja mislio da sam dovoljno jasan. No dobro, sala ne skodi. Vidimo se. Bistro.
  12. Pogledajte najavu takmicenja/ Sve o CARP CUPU 1. MAJ. Bistro.
  13. Pa vidi, to u ovoj zemli funkcionise ovako> ako kazemo da takmicenje pocinje u 12 onda srbin dodje u 12,15 i hoce da ucestvuje. Zato smo rekli da je izvlacenje pozicij u 10h pa kad se okupimo, zauzmemo svako svoju poziciju tad pocinjemo, i pecamo 48 sati, a nismo vezani za odredjeno vreme. Bistro.
×
×
  • Create New...