Jump to content

Jovica75

Registrovani Član
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Skopje, Makedonija

Jovica75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Oprostite, mislio na precnik spulne, a ne dubina.
  2. Moje iskustvo i eksperimente shta sam uradio na Greys prodigy 12/3, stavio shimano xsa i neki spro model baitrunner sa plikom spulnom, rezultat je bio nesto vise od 15tak metra, makimalna razlina od jedno do drugo zabacivanje bila je 20 m. shto za mene je vise od znacajna razlika.
  3. To ti ne mogu pomoci. Ja sam iz Makedonije. Kod nas nema, ja kupujem preko interneta.
  4. Ja koristim med kako zasladivac, i stavljam od prilike 100-150 g. na 1kg suvog kukuruza, ali obavezno ubacim i betain HC1. Napomena, Prvo iskisni lepo kukuruz, onda obari ga, kad pocne na pucaju zrna skoloni ga sa vatri i ostavi ga da se malo ohladi, pa onda stavi zasladivac, med i sve ostalo. U sprotivo mozes dobiti kontra efekt zbog sekera, koja ne dozvoljava vodi da prodre unutra kukuruza. Meni med se nije pokazao dobar na svaku vodi, tako da treba da eksperimentises i ispitujes gde funkionise a gde ne. U principu mislim da bolje radi u toplije vode i u letni period. Ja inace koristim med za dijabericara, barem meni se bolje pokazao za razliku od obicnog. Bistro
  5. Jovica75

    Skvid Jagoda

    Evo ovde imas /index.php?showtopic=5476
  6. Zamolio bi ako neko ima ili hoće da spodeli neki recept za malinu. Pre jedno desetak godina pravio sam malinu u kombinaciju sa skopeksom i imao dosta dobrih rezultata. Hteo sam ovu godinu da opet probam ovu aromu, pa bio bi stvarno zahvalan ako spodelite recept.
  7. Možda stara serija da ide dole, a novi C3 da preuzme cenu stare. HAHAHAHA
  8. Dal se može početi priča oko cene, koja će cena da bude?
  9. Ja sam na samom početku ove vrste ribolova koristio baitrunner male masinice. Ali ubrzo sam kupio shimano ultegra xsa big pit sa instant drag, i mnogo brzo sam se navikao da fatam špulnu rukama i onda okreneš kočnicu pola kruga i imaš potrebno opterećenje. Za to mi je trebalo par ribolova da se naviknem na taj način rada sa mašinicem, i do dan današnji pecam na taj način. Tako da sve je stvar navike i ono što ti se tebi dopada. Ako imaš priliku da probaš sve vrste mašinice, probaj pa tako ćeš odlučiti šta je najbolje za tebe. U sprotivno šta i da odabereš, mislim da za sve je stvar navike.
  10. Jednostavno, baciš marker na 100 metara, bacaš bojle, ako pogodiš markera bacio si 100 metara, ako baciš iznad, onda 100+, i td.
  11. Svaka čast. Cenjim rezultate vašeg testa i vaše vreme što ste odvojili i spodelili sa nas.
  12. Baš ti hvala na objašnjenju, pošto koristim delkime, a do sada nisu me izneverile, a i skim da pričam o njih, svi se pozitivno izrazili, i u principu nikad nisam čuo nešto vakvo slično, pa zato sam se ispitivao, da ne ima neka mana što je neznam, pa da znam šta da očekujem. Hvala ti još jednom na odgovoru, šta sam hteo da ga čujem. :-)
  13. A uopće, imao si neki problem sa delkime
  14. Zamolio bi da mi odgovoriš, koja je prilična što prelaziš od delkima na fox? Imaš li neki razlog ili želiš promenu?
  15. Zamolio bi te da mi kažeš, koja je prilična što prelaziš od delkima na fox?
×
×
  • Create New...