Jump to content

Maki carp

Registrovani Član
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Maki carp

  1. Drugari, jel bio ko skoro na Garasima ? Posto mi ova sezona skoro propade zbog divljanja vodostaja na Dunavu, mozda bih otisao sa drugarima na dan, max 2, na Garasko jezero, najlepse jezero na svetu. Moze li kakav info, favorit mamac za jesen, neko mesto koje ima smisla (ne znam mesta tamo a nisam iskusan da provalim kad dodjem, a volim da pecam :)

     

    Hvala

    Evo jednog svežijeg izveštaja.Pre deset dana sam bio na jezeru,proveli tri dana i nijedno pipanje.Osim cverglana nista nije pipalo mamac.Probane razne boile,kukuruz,hranili mesto ali nista.Jezero je prelepo ali tri dana su malo za takvu vodu da bi se dobili neki rezultati.To je moje skromno misljenje. 

  2. Danas bio do jezera.Još su vidljive posledice poplave.Jezero puno do vrha,voda mnogo mutna.Još uvek nemože da se peca.Nadamo se da će se voda uskoro izbistriti i da će ponovo sve okolo zaživeti.Najiskrenije se nadam da je riba ostala u jezeru.Upravi  želim brz oporavak ovog revira,i mislim da je sada pravi trenutak da se uradi nesto bar minimalno na infrastrukturi oko jezera.Zadnji trenutak da se spasi ova sezona.Znam da nemate dovoljno sredstava i da je kriza.Evo jednog predloga:Kada se steknu uslovi,organizujte jedan kup,neka bude humanitarnog karaktera.Sva sredstva neka se usmere za sredjivanje kolko toliko naj osnovnije infrastrukture.Mislim na platforme i suncobrane.Siguran sam da bi se odazvalo dosta ekipa,OVO JE POZIV DA SE SPASI OVAJ REVIR.

    • Like 4
  3. Nadajmo se da je posle ove katastrofe ostalo ribe u jezeru.Gledajuci preglede o poplavama na Ubu,naisao sam na pricu o selu Crvena Jabuka.Tamo je u nekom sporednom kanalu pronadjen šaran preko 10 kg.Kažu da je Šaran iz jezera.Strasno,ako je i pored sve muke koja je snasla ovaj narod,riba otisla otprilike 5-6kilometara od jezera.Da li je to moguće???

×
×
  • Create New...