Jump to content

Maki carp

Registrovani Član
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Maki carp

  1. Maki carp

    Garasko Jezero

    Evo jednog svežijeg izveštaja.Pre deset dana sam bio na jezeru,proveli tri dana i nijedno pipanje.Osim cverglana nista nije pipalo mamac.Probane razne boile,kukuruz,hranili mesto ali nista.Jezero je prelepo ali tri dana su malo za takvu vodu da bi se dobili neki rezultati.To je moje skromno misljenje.
  2. Ajde Maksimoviću,sad gas,nema opuštanja.
  3. Srećan Rodjendan!Sve najbolje.
  4. Danas bio do jezera.Još su vidljive posledice poplave.Jezero puno do vrha,voda mnogo mutna.Još uvek nemože da se peca.Nadamo se da će se voda uskoro izbistriti i da će ponovo sve okolo zaživeti.Najiskrenije se nadam da je riba ostala u jezeru.Upravi želim brz oporavak ovog revira,i mislim da je sada pravi trenutak da se uradi nesto bar minimalno na infrastrukturi oko jezera.Zadnji trenutak da se spasi ova sezona.Znam da nemate dovoljno sredstava i da je kriza.Evo jednog predloga:Kada se steknu uslovi,organizujte jedan kup,neka bude humanitarnog karaktera.Sva sredstva neka se usmere za sredjivanje kolko toliko naj osnovnije infrastrukture.Mislim na platforme i suncobrane.Siguran sam da bi se odazvalo dosta ekipa,OVO JE POZIV DA SE SPASI OVAJ REVIR.
  5. Nije mi jasno zašto su obrisani neki postovi?Pogotovo onaj post,gde sam prvi dao predlog da ovaj kup bude humanitarnog karaktera,da se pomogne bar malo ekipama Vigi vi,Zlatna tajna itd.
  6. Kada je otvaranje jezera?
  7. Kakva je situacija na jezeru?Da li se voda povukla?
  8. Svaka čast za ekipu Borča.Pokazuju na svim terenima veliko znanje i umeće.
  9. Nadajmo se da je posle ove katastrofe ostalo ribe u jezeru.Gledajuci preglede o poplavama na Ubu,naisao sam na pricu o selu Crvena Jabuka.Tamo je u nekom sporednom kanalu pronadjen šaran preko 10 kg.Kažu da je Šaran iz jezera.Strasno,ako je i pored sve muke koja je snasla ovaj narod,riba otisla otprilike 5-6kilometara od jezera.Da li je to moguće???
  10. Svaka čast ekipama na izdržljivosti po ovako losem vremenu.
  11. Čestitke ekipama u plasmanu,kao i svim ucesnicima.Mala zamerka organizatoru:I pored toga sto je riba slabo radila,mogao je da izbaci neku listu bar na 20 sati.
  12. Čestitke za sve učesnike,posebno za ekipe u plasmanu.
  13. Da li je moguće da nema nijedne liste?
  14. Ajde neki svežiji izveštaj.
  15. Kakvo je stanje sto se tice slobodnog pecanja?Da li mora da se rezervise?
  16. Hoce li se konacno neko oglasiti kakvo je stanje?
  17. U zadnjem trenutku spas sa neba!!!! :angel:
  18. Hvala za inforrmaciju.Tužno ali istinito.Nadamo se da ce ove kiše bar malo popraviti nivo vode.Sada je u prvom planu sačuvati riblji fond.
  19. Gorane daj neki izvestaj.Kakva je situacija sa vodom?Moze li da se peca?
×
×
  • Create New...