Jump to content

Gomatami

Registrovani Član
  • Posts

    492
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Gomatami last won the day on May 10 2013

Gomatami had the most liked content!

4 Followers

About Gomatami

  • Birthday 04/03/1980

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Ub
  • carpteam
    CT "VUCIJAK"

Gomatami's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

111

Reputation

  1. Pusteno 3 tone, ne znam tacan broj glava, konzum je u pitanju izmedju 3 i 5kg. Kad stignem, ubacicu jos fotki od drugog "fotografa" ... http://s11.postimg.org/u9cj3am7j/IMAG0644.jpg http://s11.postimg.org/f1wjixucv/IMAG0645.jpg http://s11.postimg.org/6xofe77xr/IMAG0647.jpg http://s11.postimg.org/vfgj23ai7/IMAG0649_BURST003.jpg http://s11.postimg.org/8f9vprcof/IMAG0650.jpg http://s11.postimg.org/g9ahb5khb/IMAG0651.jpg http://s11.postimg.org/p5l9f3b3j/IMAG0656.jpg
  2. "Papiri" koji su potrebni za donaciju tj. za saniranje stete od poplave su prosle nedelje otisli tamo gde treba. Donaciju primamo u ribljem fondu Zvanicno, ceka se da prodje Sv. Nikola jer je donator u obavezi da isporuci ugovorene kontigente konzumnog za trziste, i ne moze trenutno da "birka" za nas odgovarajuce komade. Sanse da se sve realizuje su 50-50.
  3. @orca Samo bez dezinformacija ... Kada bude razloga za pricu, tada cemo pricati.
  4. Znamo ponesto... Nominalno je ugovorena odredjena kolicina ribe (3 - 4t) i ceka se da krene komercijalni izlov na ribnjaku i da se tada izvrsi selekcija. Pretpostavljam da ce to biti u narednom periodu, kada se dnevne temperature malo snize.
  5. Jos malo strpljenja dok se izbistri voda. Situacija nije toliko strasna kao sto je izgledalo na pocetku onog potopa. Riba se sporadicno javlja, i krupniji komadi su tu, ali je i dalje znatno zamucena.
  6. Pa vidi, apsolutno ne mozemo da procenimo dok krene pecanje. Voda je bila visa nego kod prethodne poplave, ali je stos sto su svi vodotokovi oko jezera bili znacajno visi od jezera i nisu dozvoljavali pravljenje matice koja bi povela ribu.
  7. Jos par dana da se skroz izbistri. Taman ce tada i prilaz da bude skroz upotrebljiv za vozila.
  8. To cemo tek da vidimo. Trudimo se da budemo optimisti ...
  9. Cisto da se javim i kazem da smo morali da iskljucimo pumpu danas. Razlog - da ostane malo mesta u jezeru za plavni talas koji ce sutra da nas podavi, kompletno. Ne znam da li da se smejem ili da placem, ali lepo sam rekao da ce ovako da bude.
  10. Pa lepo, regulisane reke u okolini, prosao plavni talas ko da je neko pljunuo ...
  11. Covek objasnio sve u tri (3) reci ...
  12. Izgleda da onaj odozgo gleda ... Ocekujem da cemo tokom sutrasnjeg dana pustiti kanal za upumpavanje vode. Za kratak period (sinoc) su lokalne reke poprilicno narasle, a veca voda se tek ocekuje. Javljam na vreme.
  13. Jos uvek gledamo u nebo. Ne praktikujem da pricam neistine, pa cu zato reci da nije dobro. Nivo vode je manje - vise nepromenjen, ali sa takvim stanjem stvarno nemamo sta da trazimo u letnjim mesecima. Licno, ne bih dozvoljavao pecanje na jezeru. Mislim da je manja steta u poredjenju sa ostecenjem ribe. Nema smajlija na kraju.
  14. Hvala, narode, hvaaalaaa!
×
×
  • Create New...