Jump to content

milutin

Registrovani Član
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by milutin

  1. Ne nije receno,kako je eko carp pobedio na peskari ? Na zig maco ,na zig. Oni nikoga na peskari nisu pobedili da se razumemo i tacka............. Ja to ne priznajem niti sekunda . Kada pobede bez tog sranja i kada naprave svoje boilie od svog mixa onda svi mozete da mi nesto kazete. Ovako cmok!!!!!!!!!!
  2. opet kao i po obicaju ziveo zrenjanin,i tako do kraja! Muka mije vise od vas na vodi,zemlji itd... pa niste vi cela Srbije Alooooooooooooooo.
  3. pitaj Selektora on ih je pravio,nije sigurno bio parfem!.
  4. Zamislite takmicenje gde sudija dolazi i kaze citiram,ako vam nadjem brion, crveni>....... Verovatno zato nas razbijate u Z renjaninu!!
  5. Gospodine Neso,nisam hteo da ti pisem dok se sve ne zavrsi.Da ti si rekao da treba selektoru vezati kamen i gurnuti u vodu itd.... Zato nemoj ti da me prozivas za pljuvanje! A to sto sam napisao Beogradski pasaluk je zato sto ste pisali Zrenjaninski cirkus itd... A da nema Zrenjaninskog cirkusa neznam kako bi prosli. Ziveo Zrenjanin!!!!!!!!!!!!!
  6. Necu ni da kometarisem,neka admin vrati sve postove koje je uklonio pa procitaj. Toliko od mene,da nekvarim temu ajd pa bistro!!!!!!
  7. Prvo opet da cestiam majstorima na fenomenalnom uspehu!!!!!!!! Drugo,svaka kritika je dobra ako ima osnova za to a i bitno je ko to govori.Jer nije isto ako ljudi koji se bave ovim godinama i imaju odredjenog iskustva na velikim takmicenjima i slicno iznesu svoj stav kao posmatraci sa strane pa kazu da nesto , nego neko ko nema ama bas nikakvog isjustva pa sedne za racunar i pise. Narvano svi imaju prava na svoje misljenje i to treba postovati. Kao i u svemu kod nas su uvek problem finansije i to se uvek negde spominje,ali kada pogledam za koliko se para organizuju neka takmicenja po nasim jezerima onda teza da ligu peca samo onaj ko ima para pada u vodu. O odlukam selektora,kapitena itd... to ostavljam ljudima koji su u tome vec dugi niz godina pa neka oni pricaju,ali verujem da su oni u datom trenutku doneli odluke koje su po njima najbolje moguce za kompletan rezultat,na sta i imaju pravo kao neko ko vodi ekipu i ko ima visegodisnja iskustva i rezultate i za sebe. Naj gore od svega je sto se to kod nas sve shvata licno,da se razumemo ovde se radi reprezentaciji Srbije i o ljudima koji predstavljaju nasu zemlju u ovome a ne o pojedinacnom sportu gde je sve podredjeno na uspeh pojedinca. Naravno da svuda postoje problemi da li to bio ribolov,tenis,itd.... Ali to neznaci da trebamo da se pljujemo,vredjamo ljude nego da sednemo i razgovaramo,svadjom nista ne postizemo. Samo malo pogledajte kako komsije o svojima govore hvalospeve i dizu ih u nebesa!!!! A mi smo pre pocetka poceli da navijamo svako za svoje drugare,prijatelje....... pljuvali se po forumu itd.. a takmicenje nije ni pocelo? A onda je usledio neverovatan obrt kad smo videli da imamo sanse za uspeh svi do jednog smo blejili po netu trazeci bilo kakvu informaciju i dava li podrsku nasima. E to je bilo fantasticno,a na kraju smo ostvarili svetski uspeh i na to treba biti ponosan! U jeb...al sam oduzio. Pozdrav svima i bistro!!!!!!!!
  8. i zvanicno, eng 1.,hrv 2., Srbija Trecaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  9. Jane javlja da smo sigurno treci,ne zna se samo prvo i drugo mada me i ne zanima!!1 Ako je tako momci naklon do poda :a018:
  10. Mudri na 30kg od prvog u C sektoru,nezvanicna informacija!!!!!!!!
  11. Kazu Hrvati da moraju dobiti engleze u C sektoru. Alo i mi smo tu,i to jako blizu!
  12. Samo jos dve ribe u B sektoru da zadrzimo trece mesto,kako vidim u C sektoru smo na dohvat treceg! Ma kako god bude svaka cast!!!!!!!!!! Davno nisam pratio neizvesnije takmicenje.
  13. To lutkooooooooooooo!!!!! Sta je sa B sektorom?
  14. uff sto te volem sa ovakvim vestima!!!!!!!!!!!
  15. moze i u A sektoru,to je sve blizu.Pogotovo sto bolje pecamo noc od hrvata!
×
×
  • Create New...