Jump to content

milutin

Registrovani Član
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by milutin

  1. Ne nije receno,kako je eko  carp pobedio na peskari ? Na zig maco ,na zig. Oni nikoga na peskari nisu pobedili da se razumemo i tacka.............  Ja to ne priznajem niti sekunda . Kada pobede bez tog sranja i kada naprave svoje boilie  od svog mixa onda svi  mozete    da mi nesto kazete. Ovako  cmok!!!!!!!!!! 

  2. Lupetas po obicaju,rec ruznu nisam napisao o Vladi,kapa dole za to sto je uradio i za sve koji su pomogli da se ode na SP.Licno sam ucestvovao jedne godine,svojim uticajem-molbom kod jedne firme u obezbedjivanju sponzorstva za repku,mnogi to znaju na ovom forumu za razliku od tebe.Ja ne plujem ni po Vladi ni po medalji,kako ti kazes,nego mi smeta nepravda a to je sve zahvaljujuci ligi bez briga od koje je napravljena obicna farsa.Nekada je neko  organizovao ligu u kojoj je bilo toliko ekipa da ti ne bi verovao a sad se nakrpi jedva tih12 ekipa,sta mislis zasto?

    Gospodine Neso,nisam hteo da ti pisem dok se sve ne zavrsi.Da ti si rekao da treba selektoru vezati kamen i gurnuti u vodu itd.... Zato nemoj  ti da me prozivas za pljuvanje! A to sto sam napisao Beogradski pasaluk je zato sto ste pisali Zrenjaninski cirkus itd... A da nema Zrenjaninskog cirkusa neznam kako bi prosli. Ziveo Zrenjanin!!!!!!!!!!!!! 

  3. Svi smo cestitali bar po dva puta i svi to iskreno mislimo i onda se nadje par pametnih koji konstantno spominju neko pljuje ili sta vec... To je gadan problem za njih jer stvarno ne vidim da je nekom nekog pljuvao (IZUZEV coveka koji je pljuvao ovaj forum i njegove clanove na drugom forumu,Nesa iz Zemuna je pisao o tome ali to nema veze sa ovom temom).

    Svi i jesmo ponosni,probaj da odvojis rezultat od ovoga sto pisemo. Rezultat je stvarno sjajan. Ne pisemo sad o tome,sad pisemo o tome da ce sledeci put neko izboriti plasmanom u ligi mesto u reprezentaciji a nece biti deo nje?! I ste ce biti ako tada ne budemo teci nego deseti? Onda niko nece moci reci da cilj opravdava sredstvo. A sad moze.

    Nikome ne trazimo da se polazu racuni samo nikome nije bilo jasno zasto je napravljena izmena iako su neposredno pre toga izvadili ribu?! Alo bre,nisu oni pecali samo za sebe nego i za mene i ceo nas forum i celu nasu drzavu! Valjda nam to daje za pravo da bar mozemo pitati. A ako su ONI toliko uzviseni (ne verujem,ima tamo dosta normalnih ljudi) onda ne moraju nista komentarisati.

    Ligu ljudu ne pecaju delimicno zbog para a delimicno zbog drugih stvari. Druge stvari bi bile ove o kojima mi ovde diskutujemo i mnoge druge.

    Necu ni da kometarisem,neka admin vrati sve postove koje je uklonio pa procitaj.

    Toliko od mene,da nekvarim temu ajd pa bistro!!!!!!

    • Like 1
  4. Prvo opet da cestiam majstorima na fenomenalnom uspehu!!!!!!!! Drugo,svaka kritika je dobra ako ima osnova za to a i bitno je ko to govori.Jer nije isto ako ljudi koji se bave ovim  godinama i imaju odredjenog  iskustva na velikim takmicenjima i slicno iznesu svoj stav kao posmatraci sa strane pa kazu da nesto , nego neko ko nema ama bas nikakvog isjustva pa sedne za racunar i pise. Narvano svi imaju prava na svoje misljenje i to treba postovati.

    Kao i u svemu kod nas su uvek problem finansije i to se uvek negde spominje,ali kada pogledam za koliko se para organizuju neka takmicenja po nasim jezerima onda teza da ligu peca samo onaj ko ima para pada u vodu.

    O odlukam selektora,kapitena itd...  to ostavljam ljudima koji su u tome vec dugi niz godina pa neka oni pricaju,ali verujem da su oni u datom trenutku doneli odluke koje su po njima najbolje moguce za kompletan rezultat,na sta i imaju pravo kao neko ko vodi ekipu i ko ima visegodisnja iskustva i rezultate i za sebe.

    Naj gore od svega je sto se to kod nas sve shvata licno,da se razumemo ovde se radi reprezentaciji Srbije i o ljudima koji predstavljaju nasu zemlju u ovome a ne o pojedinacnom sportu gde je sve podredjeno na uspeh pojedinca.

    Naravno da svuda postoje problemi da li to bio ribolov,tenis,itd.... Ali to neznaci da trebamo da se pljujemo,vredjamo ljude nego da sednemo i razgovaramo,svadjom nista ne postizemo. Samo malo pogledajte kako komsije o svojima govore hvalospeve i dizu ih u nebesa!!!! A mi smo pre  pocetka poceli da navijamo svako za svoje drugare,prijatelje....... pljuvali se po forumu itd.. a takmicenje nije ni pocelo?     A onda je usledio neverovatan obrt kad smo videli da imamo sanse za uspeh svi do jednog smo blejili po netu trazeci bilo kakvu informaciju i dava li podrsku nasima. E to je bilo fantasticno,a na kraju smo ostvarili svetski uspeh i na to treba biti ponosan!

    U jeb...al sam oduzio.

    Pozdrav svima i bistro!!!!!!!!

  5. Svaka ekipa daje svoj maksimum prema datim uslovima koji nam baš i nisu išli na ruku. Vrlo teško pecanje. Svaki sektor kao da je na nekoj drugoj vodi

    i za svaki je drugačija taktika. Ovde je u pitanju timska igra, svi daju svoj doprinos ekipnom plasmanu.

    Ako uspemo da se popravimo za dva-tri boda imamo sigurno treće mesto ekipno. Ekipe Englske i Hrvatske su se izdvojile i jako ih je teško stići.

    Žao mi je što nekoj od naših ekipa nije zapalo mesto koje daje vise ribe pa da i njihov pojedinačni plasman bude šlag na tortu.

    Ali ima još dosta da se peca.... 

     Samo jos dve ribe u B sektoru da zadrzimo trece mesto,kako vidim u C sektoru smo na dohvat treceg!

    Ma kako god bude svaka cast!!!!!!!!!! Davno nisam pratio neizvesnije takmicenje.

×
×
  • Create New...