Jump to content

dedapija

Novajlija
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Rakovica
  • carpteam
    -

dedapija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. SREĆNO VAM BADNJE VEČE I NASTUPAJUĆI BOŽIĆ - MIR BOŽJI HRISTOS SE RODI!
  2. Treba mi pomoć! Riknuo mi je rajsferšlus dužine 2,4m. na vratima šatora. Ima li negde u Beogradu ili negde drugo da se prodaju na metar? Imam šnajdera koji će da ga zameni ali moram da donesem nov - recimo dužine 2,5m. pa će on da ga krati koliko treba. Unapred hvala. Pozdrav
  3. Širina je velika. Iza kanala na kome se peca babuška je celom dužinim nasipa trska. Malo se vidi unutra dalje od 100m. Postoji mogućnost da ga oni u nekom delu pregrade u nekoj dužini izdignutim polu nasipom u produžetku dela na kome je restoran. Tako bi napravili sa obe strane širinu od po 400m. Tamo sada na delu kopna koji razdvaja ribnjak od ovog isušenog ima postojeći (mali) restoran (jela se letos dobra riblja čorba). Tu bi mogao vrlo lako da se napravi parking koliko hoćeš veliki. Nove vode nije bilo u ovom delu. Možda pune drugi deo. To će sve da se puni vodom iz Tamiša koji je odmah preko nasipa sa druge strane, a ima i dovodni kanal za punjenje.
  4. Može da se desi da je to u Sakulama. Bio ja dve poslednje subote, plovkarili babe. Veliki deo bivšeg ribnjaka je suv, prazan, totoalno. Ostao samo kanal pored nasipa širine 7-8m. gde se pecaju sitne babuške. Naravno dozvola košta kao letos na ribnjku kada se pecao šaran, 500din. Pa ko voli nek izvoli. Ribnjak je dugačak kada se ide nasipom okolo sigurno min. 2km a širok najmanje 1km. To vam je ako ja dobro računam 200ha. Od ribnjaka je ostao samo deo koji se oslanja na selo. Ako sam pogodio sleduje mi dozvola za jedno pecanje kad to proradi? Pošteno.
  5. Poštovane kolege, Da li neko zna gde se mogu nabaviti jednostopalni sprovodnici. Za majstore što popravljaju znam . Hteo bih da to sam odradim. Jedan je polomljen a imam nekoliko sumnjivih. Pozdrav i unapred hvala.
×
×
  • Create New...