Jump to content

aleksaa

Novajlija
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by aleksaa

  1. veoma zanimljivo takmicenje i drago mi je sto sam ucestvovao u njemu.cestitam veranu i ekipi sa uba na zasluzenoj pobedi.nisu se predavali ni kad smo imali 250 poena prednosti i zato je njihova pobeda jos vrednija.preuredjeno jezero novi nacin bodovanja su izbalansirali sanse svake od 8 pozicija.do junskog kola pozdrav svima od mantovanija
  2. znam mnoge da su pravili po nutrinim receptima ali isto tako znam da se nisu napecali.po meni prejaki i mix i sklop aroma.
  3. ne sipaj nista u arome to bre kosta.kupi pitralon ili brion umaci secerac i pecaj do mile volje.
  4. kupis 3kg solarove top mix banane dodas 7 kg raznih brasana (kukuruzno belo kukuruzno zuto ovseno razano itd).ubacis u tih 10kg mixa10grama cream super sweet nutrin 20grama solarovog praskastog zasladjivaca candy.mix gotov. na 10 jaja 2 ml solarove ester banane 1ml solar ester cream i 0.5 esterblenda.ranije stavljao 15 ml stimulin amina a sad bi stavio sbs atract natural.sa ovakvom boilom ne mozes da prehranis i rasteras ribu.znaci ovo nije singl boila nego treba da se hrani a kad pocne da peca samo dohranjujes. ps. ko voli da peca amura doda 6 kapi nutrine esencije geranijum na 10 jaja.po meni boila nije preskupa nije nasvirana a meni je pecala i na komercijalama i na divljim vodama.
×
×
  • Create New...