Jump to content

ivanpb

Registrovani Član
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ivanpb

  1. ivanpb

    peskara zr

    Браво матори свака ти је ко у Његоша што каже наш народ. Таман се навикох на Европску унију морао сам назад уклапам се сутра од 8-16h. Веома квалитетна вода као и амбијент,о уређености и професионализму не би коментарисао,треба доживети... Надам се да ћу имати прилику ускоро да се вратим и уживам још мало у лепоти.
  2. Kako da obrisem konverzacije? Hteo bih da pustim poruku clanu ovde na forumu ali pise da sam u max...
  3. Ako moze neko da mi objasni kako da povezem bazu i signalizatore...novi su i ne znam kako to da uparim...unapred hvala
  4. hvala druze...covek koji mi je prodao mi rece da rade ali ima neko dugme u bazi pa se preko njega usteluju. ja kao probao ali nisam siguran u svoje znanje pa sam odustao. ako imas broj od tog majstora ne bi bilo lose da mi das da ga kontaktiram. hvala
  5. imam problem kao da uparim bazu sa signalizatorima prologic vts tzv betmeni sa bazom....?,i ukoliko je problem u bazi zna li neko nekog majstora koji to radi popravlja i slicno?
  6. zahvaljujem se svima na komentarima izvuklo se dosta poucnog.
  7. jel moze sa ovom masinom da se peca a ne samo da se baca spod? imam neku jako povoljnu ponudu pa mi treba savet
  8. pomagao sam i tamo gde je trebalo a pomocicu i na ovaj nacin preko stvari koju volim...tako da ovaj odlazak preko ne zavisi samo od mene pa nisam siguran kad putujem,ali ako smo tu pecacemo za nase ljude.
  9. ali butke bice kao sto sam ti rekao ako udem u svicu necu moci da ucestvujem.
  10. kolika je kotizacija druze i za koliko ekipa ima mesta?
  11. koliko se tacno ekipa prijavilo oce li biti neka lista izbacena uskoro?
  12. ja sam pre ove katasrofalne kise pecao na becmenskoj bari i fino radi ali uglavnom kilasi i to mahom na glistu...cukove ne pipa,uzimao je boilu od ml-baitsa frankfurtsku kobasicu i cukov pelet 14mm jagoda riba. ceo dan se javljao ali opet kazem sitniji komadi,celom obalom preslikani.
  13. svaka cast na ideji druze,kamo srece da je vise ovakvih okupljanja omladine.
  14. sve najbolje sale...
×
×
  • Create New...