Jump to content

nikolaa

Registrovani Član
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About nikolaa

  • Birthday May 26

Contact Methods

  • Website URL
    http://nikolaa2009@gmail.com

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    niksic

nikolaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Hvala svima na odgovorima..Ja sam ih kupio,jer me to ispalo povoljno na nekom popustu,pa sam se zato odlucio za njih..vidim da su bas jaki/kruti,ali jos ih nisam probao na vodi..
  2. Hvala svima..Da imam vise para uzeo bih skupju opremu naravno..A ovako,sto kazu "pruzi se koliko si dugacak"
  3. Hvala svima na pomoci..Ja kupio,stapovi daiwa black widow,masine takodje onaj noviji model 5500 A..Neka mi je Bog u pomoci heheheeh
  4. Taj komplet sam pomenuo jer mogu da ga kupim za dosta povoljnije od maloprodajne cijene na neki popust,ali eto kontao sam da li za tih 300 e mogu da kupim neki bolji komplet,pa da odustanem od daiwa,ali mislim da ne mogu..o tome se tu radi..
  5. Da li se po nekom broju ili zemlji u kojoj su stapovi proizvedeni moze znati da li je to dobra/losa serija?
  6. Novo,sve zajedno da bude do 300 e..pecam na jezeru,na kojem ima po malo stijena,zabacujem pretezno bez pva jer prihranjujem iz camca..Sto se daljina tice,maximum do 70-80 metara,sa olovom do 90 grama..
  7. Kao sto sam naveo u naslovu,planiram da kupim 3 saranska stapa i 3 masine,budzet 300 eura..Nemam nekih predrasuda oko modela itd,,da ne bude bas motka,maximum do 3.5 lb,eto jedino sto se tice stapova volio bih da stapovi budu malo krući,ili tvrdji,kako ko voli,ostalo mi nije puno bitno..masine mogu i bez i sa baitrannerom..hvala unaprijed na pomoci..
  8. Ako moze neko ko ima ili je imao pomenuti stap da mi kaze kako je zadovoljan? Mogu po nekoj povoljnijoj cijeni da ih kupim nove,pa me zanimaju vasa iskustva sa tim stapovima..upario bih ih sa daiwa black widow 5500A..
  9. Pozdrav svima. Kao sto sam naveo u naslovu,zanima me da li je neko upoznat sa pomenutom masinom? Mislim da de od nedavno pocela proizvoditi,da ne bi pomislili da je pitanje o starijoj verziji masine..Svaka pomoc je dobrodosla..
  10. da sad ne otvaram novu temu,nasao sam povoljno masinice shimano baitrunner st 6000 ra,pa ako neko zna da mi kaze kakva je razlika izmedju te i ove masinice iz naslova,odnosno koja je bolja...?znam samo da st 6000 ra ima duplu rucicu...
  11. isto ja mislim da se lov sarana previse zakomplikovao...ja znam da ima dosta korisnih stvari u danasnje vrijeme,posebno za prihranu,ali je ipak sve to previse zakomplikovano...
  12. svi zivi hvale okume,izgleda da su bas dobre,ja nikad nisam imao nista od tog proizvodjaca...
  13. samo ti ovjeri taj stap jednim dobrim saranom i sve ce biti super...
×
×
  • Create New...