Jump to content

canecorso

Novajlija
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

canecorso last won the day on January 1 2020

canecorso had the most liked content!

Profile Information

  • Pol
    Musko
  • Lokacija
    Novi Sad

Recent Profile Visitors

236 profile views

canecorso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Da li neko ima slike ambalaže ova dva mixa gde piše šta i koliko ide u mix pri pravljenju boila, bilo bi dobro ako imate slike starog pakovanja. Pa ako može, bio bih vam zahvalan, da ih okačite da svi vide.
  2. Ta spod Ultegra i Emblem spod su dobre masine, ali su TESKE. U tom cenovnom rangu ja bih ti preporucio, ako ti nije frka sto je polovna, Ultegru 5500 Ci4, one su teske oko 450gr, zavisi od modela. Dok su gore pomenute masine puno teze. Znam likove koji koriste Aero Technium Msg na spod stapovima, tako da ne mora bas striktno da bude spod masina na stapu. O Ci4 modelima Ultegre, ne treba puno pricati, to su odlicne masine.
  3. Posto je niko u skorije vreme nije spominjao, ja vam predlazem Ultima najlone. Lepo porucite direktno od njih, sa sajta, preko 50€ je besplatna dostava. Ja sam uzimao Ultima Distance, zuti najlon, namenjen za morski ribolov. Vrhunski najlon. Najlon je svez, necete lupati glavu da li je star, kako je skladisten, da li je original ili nije. Sto veci kotur kupite, to je cena povoljnija. Posle ove kupovine, verujte da uopste necete razmisljati o bilo kakvim Katranima, Techniumima, Mimicy najlonima.
  4. Ja znam da Shimano NE proizvodi biciklove, ali zato proizvode vrhunske komponente za biciklove. Pa me ni ne cudi sto nisi cuo za pomenuti model stapa. Sto se stapa tice, stap je naslednik Velocitya, malo je vrh meksi u odnosu na Velocity, sto je svakako prednost. Lep stap, lepi detalji, blank zilav i jak, moze lepo da se potegne. Konkretno taj model nemam, a mislim da ni ne prave 12ft 3.5lb, 3,25lb je najjaci od 12ft. Ja imam 11ft 2.75lb i prezadovoljan sam.
  5. Imam Shimano TX2 11ft 2.75lb, malo su duzi nego sto to naslov kaze, ali se mogu svrstati u grupu kracih stapova. Odlican stap, lepi detalji, dugacka drska, moze fino da se zabaci. A opet se lepo savija pod ribom od 3-4kg, najvecu koju sam izvadio bila je 12 kg i to je bila uzivancija, stap savijen do drske. Od skoro sam uzeo Nash Scope 6ft 3lb, nisam jos pecao sa njim. Ali sam malo zabacivao i prijatno me je iznenadio koliko taj stap snage ima. Olovo 70g ne oseti. Upario sam ih sa Ultegrom XTC 5500Ci4, mozda je malo veca, ali ne znam sta bih manje, a bolje stavio na njih...(Daiwu ne volim :-) ). Koristicu ga za pecanje na kanalima, gde ne trebam da zabacujem dalje od 35-40m. Posto zivim u stanu, primoran sam da minimiziram opremu, toliko da mogu lepo sve na bajs da stavim i pravac pecanje.
  6. Hmmm, ne znam za Stuttgart. Ali ovde u Bayernu vodama upravljaju ribolovacka udruzenja i ribolovac je obavezan da ima polozen ribolovacki ispit, nakon kog dobija dozvolu za pecanje, plus mora kupiti dnevnu, nedeljnu ili godisnju kartu za vodu na kojoj zeli pecati. Bez obzira bila onda divlja ili komercijalna voda.
  7. Da li imas nemacku dozvolu za ribolov?
  8. https://i.postimg.cc/c1jD8vST/20200101-082725.jpg https://i.postimg.cc/26Y1tFhT/20200101-090226.jpg
  9. U petak, 27.12. idem u Berlin, po masinice. Pa ako ima zainteresovanih, ako neko zeli Techniume po super ceni, rado cu pokupiti jos koji komad. Ukoliko se neko odluci, masinice ce biti u Srbiji do 12. Januara. Cena masinica: AT Msg XSC 400€ i AT Msg XTC 425€. Da ne bude zabune, masinice su NOVE. Akcija je samo tog 27.12. u jednom berlinskom Carp shopu. Troskovi puta su 70€, sto bi smo podelili na jednake delove.
  10. Nadam se da je tema na pravom mestu. Primer: Shimano Ultegra XSA Ci4 10000, tri komada, stanje odlično 9/10, rezervne špulne, kutije. Slike obavezno. Broj učesnika: 20 Učešće košta: 25€ Rok za prijavu i uplatu npr. 14 dana od datuma objave. Birate broj koji želite od 1 do 20, uplatite 25€ na račun prodavca. Kada se skupi 20 prijava i uplati novac, izvlači se broj, metodom slučajnog odabira na nekom od proverenih sajtova. E sad, može se napraviti i grupa na FB, pa se raditi LIVE izvlačenje i odmah snimiti i pribor koji se prodaje. Svako od 20 prijavljenih ima podjednake šanse da kupi dobre mašinie za male novce. Naglašavam ovo je samo PRIMER za Ultegre. Ovako nešto već postoji u Engleskoj. Šta kažete na ideju?
  11. Pozdrav ekipa, ima li ko u Novom Sadu ili okolini, Shimano TX4 13ft Intesity stapove? Hteo bih da ih pogledam,tj. da ih protresem, osetim u rukama, jer planiram da ih kupim. Hvala
  12. Moja preporuka, ako zelis kraci stap. Shimano Tribal TX2, jako fin stap, mat blank, full shrink drska. Ja ih imam u varijanti 11ft 2.75lb i upario sam ih sa ultegrama 4500. Takodje imas i krace varijante 10 i 9ft razlicite libraze. Imas ih na akciji u Engleskoj, ja sam moje smesno platio. Probao sam ih samo jednom, jbg nemam vremena, olovo, sistem i mali pva lagano izbacuje. A saran od 7-8kg lepo savije stap. Prijatno sam se iznenadio, nisam ocekivao da je tako dobar pod ribom. Obzirom da je blank kao sto je imao Velocity, dok se proizvodio.
  13. Shimano Speedcast 14000 XTB x4 Shimano Tribal Velocity 13ft 3.5lb x4 Shimano Ultegra 4500 XSA Ci4 x4 Shimano Tribal TX2 11ft 2.75lb x4
×
×
  • Create New...