Jump to content

Tkd

Registrovani Član
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tkd

  1. sve cool. nema potrebe za svadjom. Nismo se razumeli. Ja sam samo hteo da ti skrenem paznju na to da tekst ciji si link postavio nece bas mnogo da pomogne nikome jer ima mnogo gresaka jer je verovatno lose preveden sa nekog stranog jezika ili ga je pisao neko ko se ne razume bas mnogo u pravljanje boila kao ni u komponente. Ali verovatno je u pitanju ono prvo(izgubljeni u prevodu)  :pivopija1:

    Druze tebi svaka cast. Ali nije mi covek jasan uopste. hebem ti ovaj internet. Vise volim da pricam sa ljudima. Tako se makar razumemo kao ljudi. :D

  2. .

    E ovako posto se slepas uiz lika koji je decku sve objasnio. DXa mislio sam na tebe da si izdrkan i preppametan, zato sam samo nasao decku link sa drugog foruma i prekopirao. MNogo si bre neljubazan i izdrkan. Koji ti je bre? Kristijanu sam lepo rekao da se ne razumem, ali mozes da budes covek a ne cka. To sto baratas brojkama nije nikakvo merilo. Jel covek lepo pitao? Pa lepo reci.

  3. Ček ček ček... TKD kad već tako samouvereno vređaš i omalovažavaš one koji su voljni da pomognu daj molim te objasni meni neukom jedan deo teksta ovog tvog bosanskog Gary Bayes-a. Kako će to, molim te, dodavanje 10-15GRAMA caseina na KILU mixa dodatno produžiti delovanje boile i zadržavanje ribe na hraniliśttI 

    Koga vredjam?

    Svi su nesto izdrkani i nadrkani. A realno samo ti si coveku lepo objasnio sve. Ja se ne razumem toliko, zato i ne stavljam odredjene sastojke. 

    Ali jednu stvar mrzim. Ako tew neko lepo pita, lepo mu i reci. 

  4. S obzirom da si pocetnik, kao sto su  svi nekad bili, procitaj ovo, da se ne zbunjujes bespotrebno.

    (nije praksa da se kace linkovi drugih (slicnih ili istorodnih) foruma, te jos jednom, po ko zna koji put, molimo sve ucesnike da ako hoce nesto sa drugog foruma ili bilo kog elektronskog medija da postave ovde, nek' iskopiraju tekst, napisu da je preneto sa drugog sajta/medija)

    Cast izuzetcima ali ovi nauceni rodjeni i prepametni ce te samo zbuniti. Sportski pozdrav.

  5. TOP of the TOP. Handmade in Serbia.

    http://i48.tinypic.com/9gh47o.jpg

    http://i50.tinypic.com/1ysup4.jpg

    http://i46.tinypic.com/2dlssb4.jpg

    http://i49.tinypic.com/1zeikis.jpg

    http://i47.tinypic.com/sq1q0w.jpg

    http://i49.tinypic.com/1060m4w.jpg

    http://i45.tinypic.com/kb6jrp.jpg

    Koliko je para ova lepota?

×
×
  • Create New...