Jump to content

micolovac

Novajlija
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by micolovac

  1. Problema sa kocnicom nema nikakvih.ona radi najnormalnije.To sto vecina ljudi ne shvaca da je ta rola napravljena za surf ribolov a ne saraniju to je njihov problem. Za to je kocnica i vise nego dobra. Drugi par rukava je to sto se koristi u saraniji gdje vecina ribolovaca preferira super brzu kocnicu.Nije Shimano smislio ice washere nego englezi koji su iz dizajnirali samo za saranski ribolov.Sa tim podloškama to je sasvim drugacija kočnica
  2. I ja isto mislim da ide.Meni je barem na mojima.Nije da se jako kuzi al kad se bolje zagledas vidi se.I doljnji dio spule je manje popunjen pri samom dnu. milancheshow Da li su tvoje role došle sa već 2 podloške ugrađene pa si dodao još 2 iz paketića ili si stavio sve 4 iz tog paketića?
  3. S obzirom da sam odnedavno vlasnik XTD i mene baš zanima koliko metara stane 0.28 najlona sa reducirom 3500.Još nisam namotao najlon jer sam ga čekao da stigne.Sad za vikend sam se mislio time pozabavit:).Ja sam naručio spulne po 500m najlona Da li je netko namotavao najlon 0.28mm na 10000 reduktor? Još jedno pitanje? Da li je netko primjetio da role tvornički kako dodju motaju najlon malo u konus?Meni se tako čini da ga više namota u gornjem nego doljnjem dijelu iako pise da tvornički dolaze nautralno tj ravnomjerno. Nisam podbacio niti jednu onu podlošku ispod špule. Naišao sam na ovaj video gdje kaže da bi trebalo dodat još jednu deblju i tanju podlošku da namata ravnomjerno.E sad pitanje da li podbacit još te 2 na tvorničko stanje ili izvadit sve van pa stavit samo 2 podloške deblju i tanju?
×
×
  • Create New...